ÎNTREBAREA SĂPTĂMÂNII *

de | nov. 21, 2013 | Știri | 2 comentarii

castel de nisip     Primăria Municipiului Fălticeni a depus la Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est cererea de finanţare şi documentaţia tehnică pentru proiectul “Infrastructura de agrement <Nada Florilor>”. Ce se mai aude despre acest proiect?

a)      nu se mai aude nimic; nimic oficial;

b)      Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est a pus proiectul pe lista de aşteptare; era într-adevăr de aşteptat aşa ceva deoarece acest proiect, dacă ar fi aprobat şi finanţat, ar consuma el singur aproape o treime din finanţarea europeană totală alocată judeţelor Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bacău şi Vaslui, judeţe cu baronii lor, dovedit mai „mari” decât ai noştri;

c)      din punct de vedere al susţinerii economice sunt puţine şanse să se mai audă ceva; valoarea totală a proiectului este de 130 miliarde lei vechi fără tva; primăria ar trebui să contribuie cu cel puţin 65 miliarde lei vechi pe parcursul unui an şi jumătate cât ar dura lucrările; comparativ, primăria a alocat în anul curent, pentru 19 investiţii, suma totală de 80 miliarde lei vechi;

d)     nu contează ce se mai aude, important este că primăria a comandat şi a plătit miliarde de lei vechi pe documentaţiile economice şi tehnice de înfiinţare a structurii de agrement.

 

N.B. Fotografia e cu titlu de prezentare.

 

* Întrebarea săptămânii este de obicei pamflet,  pleacă obligatoriu de la un dram de adevăr şi poate să ajungă unde nici n-ai crede. Se poate să fie corecte toate cele patru răspunsuri, se poate să fie corecte câteva răspunsuri. Nu publicăm soluţia, nu oferim premii. Câştigul nostru, câştigul vostru, răspunsuri deştepte la întrebări bine puse. Răspundeţi/comentaţi, imaginaţia/intuiţia/informaţia voastră poate să meargă de la e) la z).

* Important! Întrebarea săptămânii apare lunea, pe la două şi-un sfert. Uneori marţea, dar nu mai târziu de-atât.

 

 

ZdpN

Termeni și CONDIȚII
 • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
 • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
 • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
 • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

2 Comentarii

 1. Glodurosu'

  Pai azi e joi!

  Răspuns
 2. costel

  daca ar fi curat, mai ales vara, ar fi foarte frumos asa cum este. este un loc linistit si frumos. vara coboara , la iaz, foarte multi cetateni pentru ca e racoare si liniste.

  Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Videoclipuri recente

Se incarca...