Primăria Mălini deviază pârâul care a provocat inundaţiile de luni

de | iun. 26, 2013 | Știri | 0 comentarii

Malini rupere de nori 24.06.2013 MS (8) După cum vă informam luni, 24.06.2013, o rupere de nori produsă deasupra satului Mălini a provocat inundarea a 3 case, mai multe gospodării şi a câtorva hectare de teren agricol. Astăzi dimineaţă, primarul comunei, Petru NISTOR, s-a deplasat cu utilaje în zona afectată pentru a devia cursul pârâului care a provocat inundaţiile de pe strada „La Prestări”.

“Am raportat la Suceava pagubele produse, minore în comparaţie cu cele provocate de grindină. Acum lucrăm la devierea pârâului pentru a nu mai fi în situaţia de luni. De asemeni, vom lărgi şanţurile şi vom sparge 6 parapeţi de la intrările din curţile oamenilor. Acestea au fost gândite pentru un alt debit, mai mic, iar când a crescut nivelul, apa s-a dus în curţile oamenilor. Rezolvăm repede aceste lucrări să nu se repete situaţia”, ne-a declarat primarul comunei Mălini, Petru NISTOR.

Mălini rupere nori 24.06 (5)Sergiu JIPA
Ziarul de pe Net

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest