ACATRINEI : “Mare greşeală am făcut că l-am ascultat pe VADIM !“

de | iun. 26, 2013 | Știri | 0 comentarii

Gheorghe-Acatrinei34 de delegaţi suceveni vor participa la Congresul Extraordinar al Partidului România Mare care va avea loc pe 27 iulie.

Preşedintele GHEORGHE ACATRINEI spune că peremiştii suceveni militează pentru reaşezarea problemelor interne după invalidarea lui CORNELIU VADIM TUDOR.

ACATRINEI declară că la Congres vor fi avansate nominalizări de membri valoroşi care vor avea misiunea să readucă puterea partidului.

“Partidul nu mai poate fi condus de nişte oameni care nu mai reprezintă ţara.

Consiliul Naţional a clarificat toate problemele însăilate de VADIM şi făcute sub dictatura lui.

L-am ascultat şi noi şi mare greşeală am făcut !

Trebuie impusă voinţa membrilor de partid, ei hotărăsc, ei nu sunt slugi” a conchis ACATRINEI.

Dan PASCARU
Ziarul de pe Net

Termeni și CONDIȚII
  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
Sergiu jipa

Sergiu jipa

Redactorul-șef

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.Content settings. You can also style every 

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest