VIDEO / Sergiu Jipa la Intermedia TV Suceava: “Primarul Coman a cumpărat în perioada coronavirus spații în presa locala de 65.500 lei pentru a publica articole favorabile și comunicate de presă prin care să-și facă imagine. Este inadmisibil să ceri 2 euro de la cetățenii simpli și tu să cheltui să-ți faci imagine pe bani veniți tot de la cetățeni”

Redactorul-șef al Ziarului de pe Net, Sergiu Jipa, a vorbit în această dimineață, la emisiunea PRIMA ORĂ de la televiziunea INTERMEDIA TV Suceava, despre cum au închis politicienii subiectul noului spital din Fălticeni, pe care în starea de urgență îl deschideau în două săptămâni.

„Politicienii s-au relaxat și au închis subiectul deschiderii spitalului din Fălticeni. Când eram în starea de urgență îl deschideau în două săptămâni, acum au două săptămâni în care au uitat de el, cu toate că în starea de alertă pârghiile și libertatea de mișcarea le-ar fi permis să facă mult mai mult. Cât erau în casă, îl deschideau, îl utilau și chiar îl făceau spital COVID ca să ajute spitalul județean. Cum au ieșit afară, s-au luat cu altele și au uitat. De fapt, știți ce au oprit politicienii? Operațiunile electorale costisitoare menite să le panseze rănile prin care pierdeau voturi. Și spun costisitoare deoarece primarul Coman a cumpărat în perioada coronavirus spații în presa locala de 65.500 lei pentru a publica articole favorabile și comunicate de presă prin care să-și facă imagine. Este inadmisibil să ceri 2 euro de la cetățenii simpli și tu să cheltui să-ți faci imagine pe bani veniți tot de la cetățeni”, a subliniat Sergiu Jipa.

 

 

Jurnalistul a făcut un scurt istoric al evoluției subiectului deschiderii Spitalului din Fălticeni în ultimele luni, de la momentul în care fălticenenii știau de la primarul Cătălin Coman că banii pentru finalizarea spitalului și pentru dotarea integrală cu aparatură au fost alocați de ministrul Sorina Pintea, la anunțul că banii nu există și până la apelurile publice pentru donații deoarece guvernul PNL nu alocă banii necesari.

Sergiu Jipa a mai vorbit despre cum președintele Asociației Produs în Bucovina, Gabriel Lemnariu, directorul general al Laktotrio Horodniceni îi îndeamnă pe membrii asociației să investească în afacerile lor pentru a le adapta la condițiile noi de piață, în special în zona inovativă și de îmbunătățire a canalelor de comunicare cu clienții.

„Ce face Gabriel Lemnariu ar trebui să facă toți cei care conduc asociații ale oamenilor de afaceri. Să impulsioneze creativitatea în business și adaptarea la nou, prin propriul exemplu. Este o chestiune de leadership și în astfel de momente se văd caracterele. Trebuie să identifice oportunitățile pe care le oferă această criză. Oamenii de afaceri traversează o situație marcată de incertitudini și nu știu în care parte să o apuce. Faptul că în jurul lor cei care au o anumită experiență în afaceri acționează, este imboldul de care au nevoie. Sigur, fiecare are metoda și soluțiile proprii, dar uneori este nevoie de un impuls pentru a acționa”, a mai spus redactorul-șef al Ziarului de pe Net.

DANIEL BOGHIȚĂ

reporter@ziaruldepenet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string h3VPVe to the field below: