Deputatul Ungureanu despre noul spital din Fălticeni: “Primarul Coman și managerul slugă Morariu au refuzat să-l deschidă pentru bătrânii infectați din Centrul Sasca Mică” / “Noul spital este gaură neagră și oricât de mulți bani s-au băgat, tot timpul s-au mai cerut alții și alții pentru finalizare pentru că se fură de aici”

 • Deputatul USR Emanuel Ungureanu mai spune că PSD și PNL și-au împărțit feudele, iar PNL este răspunzător de dezastrul de la Spitalul Județean Suceava, iar PSD de dezastrul de la Spitalul Fălticeni, unde s-a cumpărat aparatură ultra performant de epilat în loc să se cumpere materiale pentru cadrele medicale care s-au infectat cu COVID

 

 

Deputatul USR Emanuel Ungureanu lansează atacuri dure la adresa primarului PSD de Fălticeni Cătălin Coman și a managerului spitalului Vlad Morariu.

Ungureanu acuză că  primarul Coman și managerul slugă Vlad Morariu au refuzat să deschidă spitalul nou din Fălticeni pentru bătrânii infectați din Centrul Sasca Mică.

Cei doi indivizi fără scrupule se fac vinovați și de infectarea a peste 70 de cadre medico-sanitare din cocina actualului spital, un focar de infecție care are peste 150 de ani.

Au venit patru minștri ai Sănătății aici și ne-au umplut de minciuni, 3 de la PSD: Bănicioiu criminalul de la Colectiv, banditul de Bodog, hoața de Pintea și un ministru liberal aerian, Costache, toți au promis că vor termina spitalul din Fălticeni care se construiește de 31 de ani.

În plină pandemie, când Suceava gemea de COVID 19, managerul spitalului din Fălticeni cumpăra un epilator ultraperformant, între timp, personalul s-a infectat din lipsă de echipamente.

Cine răspunde pentru tragedia de la Suceava și Fălticeni?

Baronul Flutur și prefectului județului de la PNL, în blat perfect cu PSD local, au spus că nu pot impune deschiderea spitalului din Fălticeni.

Pot, dar nu vor, pentru că așa arată înțelegerea între mafioți, fiecare cu feuda lui.

Veți plăti!

Să meargă la pușcărie ticăloșii care au jefuit spitalele și să recuperăm banii furați!

Ne-am săturat de voi, nemernicilor!”

 

 

 

Deputatul Ungureanu spune că “ministrii (Sănătății n.r.) cu care am vorbit, chiar cei de la PSD mi-au spus că aici este o gaură neagră și oricât de mulți bani s-au băgat, tot timpul s-au mai cerut alții și alții pentru finalizare pentru că se fură de aici. Parchetul nu a început nici o cercetare, Corpul de control (al Ministerului Sănătății n.r.) un a fost la Fălticeni, cum nu a fost nici la Spitalul din Suceava.”

În înregistrarea video făcută în fața Spitalului municipal Fălticeni, Emanuel Ungureanu i-a acuzat pe primarul PSD Cătălin Coman și pe managerul Vlad Morariu că au comis o faptă penală prin refuzul de a deschide spitalul pentru pacienții COVID de la Sasca:

“Conducerea militară a Spitalului din Suceava a cerut ajutor Spitalului din Fălticeni pentru ca în clădirea nouă să se deschidă măcar 30-40 de paturi. Spitalul din Suceava și cei de aici aveau paturile să deschidă măcar o secție aici, în spitalul nou, ca să îngrijească pacienții COVID. Primarul pesedist din Fălticeni a refuzat să primească pacienții bolnavi în vârstă de la Sasca, zădărnicind combaterea bolilor. A comis o faptă penală, el și managerul pesedist Morariu care, în plină epidemia de COVID, în loc să dea bani pe materiale de protecție a dat bani pe un aparat de epilat ultra performant de zeci de mii de euro.(…)

 Vă întreb pe dumneavoastră Ce ar trebui să pățească managerul Spitalului din Fălticeni și primarul orașului pentru că au refuzat să primească pacienți în acest spital cu toate că aveau parturi, cu toate că aveau personal, cu toate că  puteau face un efort pentru asta?”

 

Deputatul Ungureanu mai spune că spitalul din Fălticeni a rămas închis în urma unei înțelegeri între PSD și PNL, care și-au împărțit județul ca pe o feudă:

“Atunci când secretarul de stat Ionel Oprea, care a preluat conducerea Spitalului din Suceava, l-a întrebat pe Gheorghe Flutur de ce nu preia Spitalul din Fălticeni și nu pune 30-40 de paturi în spitalul nou care stă închis, Gheorghe Flutur i-a spus așa <Nu am putere, pentru că acolo este altcineva la putere. Nu am putere să determin conducerea Spitalului Fălticeni să deschidă spitalul>. De ce? Pentru că și-au împărțit feudele.”  

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

4 comentarii la „Deputatul Ungureanu despre noul spital din Fălticeni: “Primarul Coman și managerul slugă Morariu au refuzat să-l deschidă pentru bătrânii infectați din Centrul Sasca Mică” / “Noul spital este gaură neagră și oricât de mulți bani s-au băgat, tot timpul s-au mai cerut alții și alții pentru finalizare pentru că se fură de aici”

 • 29 aprilie 2020 la 8:11
  Permalink

  Trebuie facut ceva!!!
  Spitalul trebuie deschis !!
  Rusine primarului!!!
  În asa o situație.. când oameni sunt bolnavi și nu pot merge in tari straine sa se trateze, ptr ca la noi oricum in spitale e un coșmar si o infecție de nu ai mai vazut, nici macar in pandemia asta nu vor sa deschida spitalul.. Rusine!!
  Vb aia aveti 25 de ani ptr un șantier… In alte tari in 3 luni era gata , si pus in functiune!!
  Bani au, dar nu vor !! De asta pleaca lumea in țări străine..ca la noi mori cu zile fără să le pese….

  Răspunde
 • 29 aprilie 2020 la 14:34
  Permalink

  Cine esti tu, papagal din usr?Faci campanie electorala la Falticeni?Daca esti usrist potent, doneaza ceva bani pentru noul spital din Falticeni.E usor sa dai din gura a proasta fara nici o dovada.Fa ceva material bre, solistule.
  Am vazut ca ai masca n95 de la chinezi….esti barosan poti sa-ti permiti….

  Răspunde
  • 29 aprilie 2020 la 16:25
   Permalink

   Nesimtitule, aici e vorba de familiile noastre si de sanatatea lor, ce treaba are USR-ul domnule? Mai sunt si oameni pe care nu-i intereseaza mizeriile politice. Stati si-i luati apararea hotului. Asa o sa aveti si voi parte.

   Răspunde
  • 30 aprilie 2020 la 8:40
   Permalink

   Mai bine te adresezi banditilor de la Inalta Poarta din Falticeni. Afla cati bani a inghitit in total spitalul asta in 30 de ani, o sa vezi ca se faceau 5 spitale si apoi o sa-i iei la fuga, cu furca, cand o sa-i vezi pe strada. Numai daca te uiti ce masini au psd-istii bugetari din Falticeni, pe unde isi fac vacantele, ce petreceri fac, opulenta, lux… dintr-un salariu de bugetar ? De unde crezi tu ca-si permit toate astea ? Iti spun eu : din banii nostri.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string XtTm6L to the field below: