Managerul spitalului Fălticeni a cumpărat echipament de fotoîntinerire facială, fototerapie și epilare definitivă. Carmen Uscatu: “Sunteți o haită de perverși, vă schimbați scaunele între voi, vă admirați incompetența, dar veți plăti”

Managerul Vlad Alexandru Morariu la mitingul de susținere a lui Liviu Dragnea de la Iași, alături de primarul PSD Cătălin Coman și doi consilieri locali PSD Fălticeni

În plină pandemie de coronavirus și cu un spital nou nefuncțional, managerul Spitalului Fălticeni Vlad Morariu a achiziționat un aparat cu lumină pulsată continuă CDR – echipament de fotoîntinerire facială, fototerapie și epilare definitivă, în valoare de 158.000 lei.

Carmen Uscatu (originară din Fălticeni), co-președinta Asociației Dăruiește Viață, care contribuie la construirea unui spital din donații lângă București, aduce în atenție anunțul de atribuire.

Specificații tehnice: unitate pentru fototerapie si epilare definitiva, cu sistem
multipuls. Utilizarea aparatului în estetica medicală, epilare definitivă și
fotointinerire facială.  Fotoîntinerirea facială cu tehnologie pentru toate tipurile de piele de la I la III pe Scara Fritzpatrick.  Fotoepilarea pentru toate tipurile de piele de la I la VI pe Scara Fitzpatrick specifică pentru păr blond, subțire sau fin. Tehnologia pentru toate tipurile, toate nuanțele de piele, pentru
toate tipurile de păr (cu pigmentare, cu fire de păr gri sau fără
melanină) și pe tot parcursul anului (chiar si pe piele bronzată)
evitând caracterul sezonier al tratamentelor în lunile de vară. Dotat cu manipul fotoepilare, manipul fotoîntinerire, ochelari executor tratamente, ochelari pacient / client, ochelari ceramic pentru tratamente faciale.

Făcând referire la Sorina Pintea și la Streinu Cercel, Uscatu afirmă :  Sunteți cu toții o haită de perverși, de atentatori la siguranța noastră.

De 30 de ani v-ați unit, de 30 de ani acționați împotriva interesului nostru.

Vă jurați unii altora credință, vă schimbați scaunele între voi, vă admirați incompetența, vă aplaudați, vă pupați mâinile unii altora și seara vă pupați în oglindă.

Din când în când vă mai faceți niște tratamente de înfrumusețare, însă nu vă veți putea niciodată spăla mizeria.

Sunteți o haită care a omorât speranța.

Ați vrea poate să scăpați, nu veți scăpa, veți plăti, când vă va fi mai greu să vă gândiți de ce.

Vă amintesc că spitalul de la Fălticeni, nou de 27 de ani, nu se deschide pe motiv că nu au echipamentele necesare.

Dacă le aveau ar fi putut salva vieți.

 –

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

Un comentariu la „Managerul spitalului Fălticeni a cumpărat echipament de fotoîntinerire facială, fototerapie și epilare definitivă. Carmen Uscatu: “Sunteți o haită de perverși, vă schimbați scaunele între voi, vă admirați incompetența, dar veți plăti”

  • 24 aprilie 2020 la 18:32
    Permalink

    Incompetenta,prostie si lacomie sunt calitatile managerului(care nu a fost demis inca)de la spitalul Falticeni.
    Este in cardasie cu profesorul de sport, facut la privat,care cica conduce orasul Falticeni.Va avea o mare surpriza la alegeri…..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Qi1HUB to the field below: