Flutur revine în fruntea CJ Suceava: “Sunt în mijlocul celor care fac eforturi pentru normalizarea situației în județ”

 

După ce o perioadă nu a mai dat niciun semn în viața publică, urmând tratament pentru infecția cu coronavirus, azi președintele liberal al Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur a trimis presei un scurt comunicat în care spune că ieri (joi – 9 aprilie) a fost informat de DSP Suceava că rezultatele ultimelor două teste sunt negative și că își poate relua activitatea zilnică.

Începând din dimineața zilei de astăzi, vineri 10 aprilie, m-am prezentat la muncă, prima întâlnire de lucru având-o la Spitalul Județean, unde am discutat cu secretarul de stat din Ministerul Sănătății, gen. (r) Ionel Oprea,  cu managerul  spitalului colonelul medic Daniel Derioiu și cu prefectul Alexandru Moldovan.

Am dorit să aflu care sunt urgențele, iar din acest moment sunt în mijlocul celor care fac eforturi pentru normalizarea situației în județul Suceava, fiind la dispoziția lor 24 de ore din 24”, a menționat Flutur..

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Un comentariu la „Flutur revine în fruntea CJ Suceava: “Sunt în mijlocul celor care fac eforturi pentru normalizarea situației în județ”

 • 10 aprilie 2020 la 20:49
  Permalink

  Sobolanule, ai iesit din gaoace?Din apartamentul ala de boier in care ai stat singur la spitalul sucevean?
  Bey cocalare, nu tie rusine in ce hal ai adus judetul Suceva?Un singur cuvant ati doresc :multa puscarie!
  Si multe despagubiri pentru mortii nevinovati din spitalul Suceva.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string twAEwF to the field below: