Bărbat din Gura Humorului în arest după ce a lovit și a încercat să jefuiască o femeie

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat pentru săvârşirea tâlhărie calificată.

Pe 7 martie în jurul orelor 22,45, în timp ce persoana vătămată se afla în magazia pe care a amenajat-o într-un apartament situat la parterul blocului în care domiciliază, după ce în prealabil şi-a urmărit victima, a lovit-o de mai multe ori cu pumnii în zona feţei, i-a smuls din mână telefonul mobil şi a încercat să-i smulgă şi poşeta pe care persoana vătămată o ţinea la piept cu ambele mâini şi în care se afla suma de 20.000 lei, însă nu a reuşit, provocându-i persoanei vătămate leziuni care au necesitat 11-13 zile de îngrijiri medicale.

Față de inculpat s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore, fiind prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului  a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului pentru o perioadă de 30 zile, măsură rămasă definitivă prin respingerea contestaţiei de către magistratii Tribunalului Suceava.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string wDBXWZ to the field below: