Primăria Suceava asigură cazarea pentru 300 cadre medicale de la Spitalul Județean.  Lungu: ”Suntem alături de cadrele medicale, le înțeleg, dar în această perioadă nu avem încotro, trebuie să fim disciplinați”

Într-o intervenție video, primarul de Suceava Ion Lungu a declarat azi că cetățenii trebuie să fie în contionuare responsabili și să respecte normele impuse de starea de urgență și de carantină.

El a spus că s-a finalizat dezinfecția tuturor celor 1.974 scări de bloc, iar acțiunile vor fi reluate în zilele următoare.

“Avem asigurată cazarea pentru 300 de cadre medicale, am pus la dispoziție 100 de camere la două hoteluri și 116 locuri la căminul Colegiului Spiru Haret.

Suntem alături de cadrele medicale, le înțeleg, dar în această perioadă nu avem încotro, trebuie să fim disciplinați, să respectăm regulile.

Sperăm ca veștile să fie mai bune, dar, până una–alta, trebuie să respectăm legile legate de carantină

Dumnezeu să ne ajute să trecem cât mai bine această perioadă grea din viața orașului nostru și, de ce nu, cu costuri cât mai mici”, a menționat Lungu.

 

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Un comentariu la „Primăria Suceava asigură cazarea pentru 300 cadre medicale de la Spitalul Județean.  Lungu: ”Suntem alături de cadrele medicale, le înțeleg, dar în această perioadă nu avem încotro, trebuie să fim disciplinați”

 • 8 aprilie 2020 la 14:26
  Permalink

  Ba lungu, da ai tupeu.Ai stat ascuns ca un sobolan cu flutur al tau si acum scoti capul?
  Esti la fel de vinovat ca flutur la ce se intampla in Suceava.Puscaria te mananca…..
  Suceva e rusinea Romaniei, o stie toata planeta.Din cauza voastra politiceni pnalisti nenorociti.Si mor oameni nevinovati.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string vWIZhg to the field below: