Consilier local și vicepreședinte PSD Fălticeni, atac grobian la adresa lui Carmen Uscatu: “La ce tot regurgitezi de două zile încoace, nu pot decât să spun că îmi este greaţă, mai ales că nu vrei să ajuţi, ci să destabilizezi situaţia din Fălticeni”

 • în morișca de jigniri a consilierului PSD Sergiu Sandu a intrat și universitarul Daniel Șandru: “Însă în acceptiunea acestor “elitisti” ,unul ca mine, unii ca noi, oameni de rand, care nu ne ridicam la nivelul lor, suntem persoane de mâna a 2a”
 • vicepreședintele PSD Fălticeni a postat pe pagina sa de socializare în care își cere scuze de la votanții săi, dar nu și de la Carmen Uscatu, pe care a jignit-o incalificabil

 

Fondatoarea Asociaţiei Dăruieşte Viaţă, Carmen Uscatu (fălticeneancă de origine), cea care a criticat faptul că, în plină pandemie de coronavirus, managerul Spitalului Fălticeni Vlad Morariu cumpără un echipament de 332.000  lei pentru operaţii ortopedice, în condiţiile în care personalul nu are măşti şi mănuşi, a primit replică din partea PSD local.

Interesant este că așa-zisul răspuns nu a venit nici din partea președintelui Ioan Stan, nici a purtătorului de cuvânt Alexandru Rădulescu, nici măcar din partea primarului Cătălin Coman (toți PSD), cel pus în față a fost vicepreşedintele PSD Fălticeni Sandu Sergiu, care  este și consilier local.

El nu a venit cu argumente, ci s-a rezumat la un enunț jenant după ce s-a adresat Carmen Uscatu măi stimată doamnă:  La ce tot regurgitezi de două zile încoace, nu pot decât să spun că îmi este greaţă, mai ales că nu vrei să ajuţi, ci să destabilizezi situaţia din Fălticeni. Ruşine”.

Sandu a postat, astăzi, un mesaj pe pagina sa de socializare în care își cere scuze de la votanții PSD, dar nu și de la Carmen Uscatu pe care a jignit-o incalificabil.

 

 

Mai mult, în morișca de jigniri a consilierului PSD Sergiu Sandu a intrat și universitarul Daniel Șandru, care a atras atenția asupra comportamentului reprobabil al consilierului local: “Domnul Sandu Sergiu este vicepreședinte al PSD Fălticeni și membru al Consiliului Local al Municipiului. Citiți cum i se adresează lui Carmen Uscatu, care, fălticeneancă fiind la origine, atrage atenția asupra mafiei politico-administrative din acest oraș. Cred că astfel de specimene pesediste trebuie scoase în vitrină, cu atât mai mult cu cât este vorba despre oameni tineri. Ca să înțelegem că nu au valori, nu au educație, nu au nimic în afara dogmei proprie religiei politice pesediste.”

Sergiu Sandu a ținut să-i dea o replică lui Daniel Șandru în mesajul postat pe facebook.

“În acceptiunea acestor “elitisti” ,unul ca mine, unii ca noi, oameni de rand, care nu ne ridicam la nivelul lor, suntem persoane de mâna a 2a”, a scris Sergiu Sandu cu referire la faptul că el nu are studiile universitarului Șandru.

 

CITESTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2020/04/06/managerul-spitalului-falticeni-a-anulat-achizitia-navei-spatiale-dupa-ce-a-fost-apostrofat-de-carmen-uscatu-ca-sa-stiti-ca-una-zice-si-alta-face-domn-manager/


http://www.ziaruldepenet.ro/2020/04/04/carmen-uscatu-o-buda-de-47-000-euro-a-primarului-catalin-coman-si-un-student-care-plateste-100-de-lei-sa-faca-practica-la-spital-ca-asa-cere-managerul-vlad-alexandru-morariu/

 

http://www.ziaruldepenet.ro/2020/04/04/carmen-uscatu-mesaj-pentru-directorul-spitalului-falticeni-in-timp-ce-oamenii-strang-cate-2-euro-intr-o-campanie-domnu-manager-isi-ia-un-echipament-pentru-sine-pentru-orgoliul-lui-de-ortoped/

 

http://www.ziaruldepenet.ro/2020/04/04/carmen-uscatu-dezvaluie-achizitiile-facute-de-primarul-coman-in-timp-ce-spitalul-nou-st-inchis-vad-din-seap-ca-primaria-a-luat-fonduri-europene-pentru-parculete-doamne-fereste-sa-fi-luat-pentru-s/

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

3 comentarii la „Consilier local și vicepreședinte PSD Fălticeni, atac grobian la adresa lui Carmen Uscatu: “La ce tot regurgitezi de două zile încoace, nu pot decât să spun că îmi este greaţă, mai ales că nu vrei să ajuţi, ci să destabilizezi situaţia din Fălticeni”

 • 6 aprilie 2020 la 19:14
  Permalink

  Mda, cetățenii Falticeniului ii voteaza, doar oameni cu trei facultati, agronomi, interlopi si drinkai, sa te umpli de cinste, nu alta.

  Răspunde
  • 6 aprilie 2020 la 22:45
   Permalink

   E minunat ca oameni ca doamna Uscatu si domnul Sandru apara imaginea orasului Falticeni. E absolut de plans faptul ca cei care traiesc acolo nu fac nimic impotriva mafiei PSD, de frica din pacate. Ar trebui ca lumea sa iasa cu tricouri imprimate cu articolele recente despre semnalarile doamnei Uscatu. Din pacate oamenii ca domnul Sergiu Sandu nu cauta altceva decat o bucata de ciolan de la gura dulaului sef. Ca acestia sunt cu facultate sau nu, e usor de inteles din limbajul si actiunile lor care le sunt interesele – inca odata – bucata de ciolan. Doar comunistilor le mai placeau sa aduca injurii impotriva intelectualilor punand in discutie cultura (vezi plansetele domului Sergiu cu referire la propria educatie la finalul articolului).

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string SvgXC6 to the field below: