Controale cu “mascații” Poliției sucevene pentru depistarea persoanelor care nu respectă autoizolarea la domicilii - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Controale cu “mascații” Poliției sucevene pentru depistarea persoanelor care nu respectă autoizolarea la domicilii

De    •   Publicat acum 2 luni, 4 aprilie 2020   •   Fara comentarii

Vineri în intervalul orar 11-14, pentru monitorizarea modului de respectare a ordonanțelor militare și prevenirea răspândirii COVID 19, în zona de responsabilitate a Poliției Dolhasca, în special în zona Gulia, polițiștii au organizat o acțiune punctuală, fiind legitimate peste 50 persoane și verificate 18 autovehicule.

Au fost verificate toate persoanele aflate în izolare la domiciliu și au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 lei.

Cu o zi înainte, joi în intervalul orar 11-15, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Suceava au acționat în zona de responsabilitate a Secției de poliție rurală Gălănești, fiind legitimate 35 persoane, controlate 17 vehicule și aplicate 7 amenzi în valoare de 25.000 lei.

În perioada 1 aprilie ora 14 – 2 aprilie ora 17, la nivelul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost executate activități cu forțe suplimentare în vederea prevenirii încălcării măsurilor impuse prin ordonanțele militare privind măsurile de izolare voluntară la domiciliu precum și măsura carantinei în centrele special constituite.

La acțiunile care s-au desfășurat pe raza comunei Voitinel și a satului Vuliva din comuna Frătăuții Noi au participat 4 polițiști din cadrul SIC Suceava, 6 polițiști din cadrul SPR Gălănești, o grupă SAS și un reprezentant din cadrul DPS Suceava.

Au fost verificate 108 persoane izolate la domiciliu, fiind depistată o persoană care nu a respectat măsura izolării.

Acesta a fost plasată în carantină și sancționată cu amendă de 5.000 lei.

Alte 8 persoane au fost sancționate pentru încălcarea normelor privind întocmirea declarației pe propria răspundere, valoare totală 24.000 lei.

Totodată, polițiștii au aplicat alte 5 sancțiuni pentru încălcarea normelor privind încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În cadrul acțiunii a fost identificat un bărbat de 35 ani din Frătăuții Noi care nu a respectat măsura izolării la domiciliu, fiind depistat în afara locuinței, pe drumul comunal Vuliva.

Față de acesta s-a luat măsura  carantinării  pe o perioadă de 14 zile, fiind preluat și condus la o locație destinată acestui scop.

 

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto IJP Suceava

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 luni, 4 aprilie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 4, 2020 @ 5:39 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string bdpcDb to the field below: