Carmen Uscatu: “O budă de 47.000 euro a PRIMARULUI Cătălin Coman și un student care plătește 100 de lei să facă practică la spital, că așa cere MANAGERUL Vlad Alexandru Morariu”

Fălticeneanca Carmen Uscatu a continuat seria mesajelor adresate primarului Cătălin Coman și managerului Spitalului din localitate:

“FĂLTICENI:
o buda de 47.000 euro a PRIMARULUI, Primar Cătălin Coman și un student care plătește 100 de lei să facă practică la spital, că așa cere MANAGERUL, Vlad Alexandru Morariu.
Precizez că scriu despre aceste mizerii ca să vă treziți. Și să înțelegeți care e rolul vostru acum: SĂ ÎI AJUTAȚI PE OAMENI! să dați echipamente de protecție personalului medical. și o șansă la viață pacienților.

aprilie 2019
Cătălin Coman construieşte un WC public chiar în centrul oraşului, în vecinătatea Catedralei „Învierea Maicii Domnului”. Clădirea are o suprafaţă de 91 de mp, 47.000 de euro.

iulie 2018
o studentă la Iași vrea să facă practica de vară la spital. vorbește de teroarea sub care sunt ținuți oamenii acolo și de suta de lei pe care trebuie să o plătească ca să învețe. și ca să ajute. căci toți medicii din străinătate, care primesc medici la training, povestesc de un avantaj reciproc.

Domnule primar, domnule manager,
aveți cuvântul!”

4 comentarii la „Carmen Uscatu: “O budă de 47.000 euro a PRIMARULUI Cătălin Coman și un student care plătește 100 de lei să facă practică la spital, că așa cere MANAGERUL Vlad Alexandru Morariu”

 • 5 aprilie 2020 la 15:15
  Permalink

  47000 de euro???? E cu 15 mp mai mare ca al meu garaj!!! Va rog sa solicitati, daca nu o fac eu, in temeiul dreptului la informare publica, devizul de receptie, acolo unde sunt inscrise toate cheltuielile. Ce crede domnul profesor de tumbe, ca toata lumea e tampita; un boltar e 7 lei, sa zicem ca au fost 200, inseamna 1400 de lei, cam tot atat cimentul de lipire, dublu fatada, apoi, gresie-faianta, sunt sigur ca e din cea mai ieftina, dar sa zic 10000 de lei cu tot cu materialul adeziv, pisoare, bideuri, iar sa zicem 10000 de lei, aductiune utilitati, 5000 de lei, acoperis 7000 lei si manopera 15000 lei-20000 lei???

  Răspunde
 • 5 aprilie 2020 la 18:27
  Permalink

  Treaba cu buda o fi reala, dar cu practica de vara este o minciuna gogonata. Am facut practica in acel spital, in 4 ani din cei 6 de facultate, in sectiile Medicina Interna, Chirurgie, Cardiologie si nu a cerut nimeni absolut nimic. Dar aceasta studenta poate face parte din categoria celor care au venit in practica, stateau si sprijineau peretii, fiind foarte afectati cand li s-a facut observatie sa faca putina treaba. A doua zi renuntand la practica de vara. De aici usor sa iasa acum sa spuna ca i s-a cerut 100 lei. MINCIUNA!

  Răspunde
  • 5 aprilie 2020 la 19:22
   Permalink

   Lasam un pic manipularea si propaganda jegoasa deoparte? Hai va rog.

   Răspunde
 • 5 aprilie 2020 la 23:58
  Permalink

  Domnului manager al Spitalului Falticeni,

  Mai esti in functie dupa ce ai infectat si inbolnavit tot personalul medical si pacientii aflati la tratament?Esti un manager la fel ca Rambu de la Suceava,mediocru si incompetent.Esti o rusine a orasului Falticeni.Sa al iei si pe primarul profesoras la fel de mediocru si sa pleci la plimbare…sa va carati…..
  Problema e ca, vor fi dati multi in judecata pentru daune,iar multi vor face puscarie.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Eq3QkX to the field below: