Carmen Uscatu, mesaj pentru directorul Spitalului Fălticeni: “În timp ce oamenii strâng câte 2 euro, într-o campanie, domnu’ manager își ia un echipament pentru sine, pentru orgoliul lui de ortoped. / Cum e posibil domnule MANAGER să-ți lași medicii și asistentele să moară și tu să îți iei NAVĂ SPAȚIALĂ?

 

Carmen Uscatu, una dintre fondatoarele Asociației Dăruiește Viață, care construiește un spital în București din donații, a dezvăluit că managerul Spitalului municipal Fălticeni, medicul Vlad Morariu, face o achiziție de 332.000 lei (aproape 70.000 de euro!) în timp ce oamenii sunt rugați să doneze câte 2 euro pentru clădirea noului spital din localitate.

“În timp ce oamenii strâng câte 2 euro, într-o campanie, domnu’ manager își ia un echipament pentru sine. Pentru orgoliul lui de ortoped. Și nu orice echipament, ci un echipament pe care nu îl au nici cele mai tari spitale din Franța. Sigur, e mișto să îl ai, dar nu în pandemie, când nevoie e de măști și mănuși. Și să ne înțelegem, câte operații se pot face în Fălticeni de acest gen ca să îți iei echipament de top?”, a scris Carmen Uscatu pe pagina ei de facebook.

 

 

Mesajul integral:

FALTICENI, trezește-te!

N-A VĂZUT PARISUL așa echipament. dar și-l achiziționează în plină pandemie MANAGERUL de la spitalul din FĂLTICENI, Vlad Alexandru MORARIU. și nu, nu e pentru pandemie.

!!!! pe 30 martie 2020 e lansată în seap comanda.
!!!! prețul estimativ: 332.000 lei adică vreo 69.000 euro = sistem de ghidare și țintire computerizată fără iradiere a tijelor de humerus, tibie și femur. doamne ferește!

@Vlad Alexandru Morariu este manager și medic primar ortopedie traumatologie la spitalul Fălticeni. cel vechi. cel nou e acela care nu se deschide de 27 de ani că mai are nevoie de bani pentru echipamente. de terapie intensivă, gen.

în timp ce oamenii strâng câte 2 euro, într-o campanie, domnu’ manager își ia un echipament pentru sine. pentru orgoliul lui de ortoped.și nu orice echipament. ci un echipament pe care nu îl au nici cele mai tari spitale din franța. sigur, e mișto să îl ai. dar nu în pandemie. când nevoie e de măști și mănuși. și să ne înțelegem, câte operații se pot face în fălticeni de acest gen ca să îți iei echipament de top?

cum e posibil domnule MANAGER să-ți lași medicii și asistentele să moară și tu să îți iei NAVĂ SPAȚIALĂ?
Ei se plâng acum pe la colțuri, pe grupuri de whatsapp sau pe fb că nu au materiale, că au fost angajați pe șpagă, ei poate vor scăpa, dar tu nu prea cred.

4 comentarii la „Carmen Uscatu, mesaj pentru directorul Spitalului Fălticeni: “În timp ce oamenii strâng câte 2 euro, într-o campanie, domnu’ manager își ia un echipament pentru sine, pentru orgoliul lui de ortoped. / Cum e posibil domnule MANAGER să-ți lași medicii și asistentele să moară și tu să îți iei NAVĂ SPAȚIALĂ?

 • 4 aprilie 2020 la 21:32
  Permalink

  Pai cum nu? Daca sunt echipamente sunt deja. Erau de toate, masti, combinezoane, etc.
  Nu ati auzit ce spune noul manager de la Suceava, Colonelul Derioiu? Ca de fapt la spitalul judetean Suceava erau garla masti, combinezoane, tot felul de echipamente, dar personalul a fost inconstient si nu a purtat echipament. Din aceasta cauza s-a ajuns la aceasta nenorocire.
  De ce?
  Pentru ca personalul medical sa fie scos vinovat de aceasta situatie si peste 3 luni cand va expira ,,suspendarea” lui Rimbu, sa poate reveni in glorie ca manager.
  Sper totusi ca nu va fi asa!

  Răspunde
  • 5 aprilie 2020 la 13:20
   Permalink

   De ce speri, esti medic si ti-e frica ca in continuare nu vei face ce vei vrea, ti-e frica ca ti se va cere sa fii la program, ti-e frica ca vei fi filmata in continuare ca sa nu iei spaga? Noua nu ne este frica, ne era frica sa.mergem la spitalul Suceava cand condițiile erau inumane, cand arata ca un spital vechi, comunist, cand nu erau făcute investitii si toti se adresau cu ” bre”, “tu”, ” mata ” si nimeni nu se uita la tine daca nu fosnea ceva in buzunar. In continuare ne este frica de majoritatea medicilor care se cred buricul pamantului dar profesionalismul lor este este ZERO.

   Răspunde
   • 5 aprilie 2020 la 18:34
    Permalink

    Stimabile, da, sunt medic, dar nu lucrez in Suceava. Insa am rude care sunt medici si lucreaza in Spitalul din Suceava. Tot respectul pentru ceea ce s-a facut in acest spital, pentru toate dotarile, pentru programul fix, pentru camerele de filmat, pentru renuntarea la spaga, etc.
    Insa mai putin respect pentru cei care urmareau pe camere cand se ducea personalul la baie, mai putin respect pentru cei din conducere care vorbeau la randul lor cu tot personalu medical cu ,,bre”, ,,tu”, ,,mata”, acest lucru fiind inacceptabil.
    Si nu in ultimul rand mai putin respect pentru cei care au trimis in linia intai tot personalul medical fara echipament. Acel echipament care nu a existat nici la Suceava si nici in alte spitale.
    Si chiar mai putin respect pentru cei care au trecut in fata celor care trebuiau sa fie testati drept MEDICI, mergand pana in panzele albe cum spunea un alt stimabil domn pentru binele natiunii.
    Profesionalism? Stiti ce este acela?

    Răspunde
    • 5 aprilie 2020 la 19:25
     Permalink

     Umblati pe aici cu manipulare si propaganda, ne luati de prosti. Va rog, in padure cu practicile astea.

     Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string dWKng5 to the field below: