Şi fălticenenii reacţionează: un localnic pune la dispoziție un spațiu generos și patru mașini de cusut profesionale pentru activități utile comunității

În vremuri de restriște, membrii comunităților se unesc și caută soluții pentru a se ajuta. La Fălticeni, un localnic, proprietar al unui spațiu generos, îl pune la dispoziție pentru activități utile comunității.

El a transmis pe rețeaua de socializare facebook că oricine dorește să facă ceva pentru comunitate și are nevoie de un spațiu și dotări, poate folosi gratuit proprietatea lui de pe strada Sucevei.

“Lucian Gabor ?:

❗️ Se pune la dispoziţie GRATUIT spaţiu 260 mp, pe 3 etaje – strada Sucevei. Poate fi folosit ca depozit, atelier sau pentru orice altă activitate utilă comunităţii în această perioadă de criză.

❗️ Se pun la dispoziţie GRATUIT 4 maşini de cusut profesionale, pentru a fi folosite în scop umanitar (confecţionare măşti, echipamente de protecţie etc.).”

 

Pe lângă spațiile din anunț, Lucian Gabor spune că mai are și altele pe care le poate pune la dispoziție, doritori să fie.

“Situația actuală m-a făcut să mă gândesc cum pot să ajut. Am acest spațiu destul de mare, care este organizat pentru birouri sau zone de expoziție, dar fiind necompartimentat poate fi folosit cu ușurință pentru depozitare sau alte activități. Oricine dorește, mă poate contacta, eu sunt dispus să ajut cu ceea ce pot”, ne-a declarat Lucian Gabor.

Toți cei interesați îl pot contacta pe Lucian la numărul de telefon 0722.820.917 sau pe facebook.

 

 

SERGIU JIPA

sergiu@ziaruldepenet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Fs8gVq to the field below: