Rotary Club Fălticeni a donat spitalului din localitate paturi electrice cu noptiere, măști de unică folosință și dezinfectant

Rotary Club Fălticeni a transmis, astăzi, printr-un comunicat de presă că a donat spitalului local, la începutul lunii, 10 paturi electrice de spital cu noptiere.

De asemenea, de la instituirea stării de urgență pe teritoriul României și până în prezent, Rotary Club Fălticeni a mai donat spitalului 3.000 de măști de unică folosință și 172 litri de dezinfectant.

“Deviza rotarienilor este aceea de a servi mai presus de sine însuși, iar cluburile Rotary din întreaga lume servesc comunitatea, și noul club Rotary înființat în Fălticeni sprijină încă de la începuturile sale comunitatea.

Am demarat o acțiune de strângere de fonduri pentru a se putea achiziționa alte echipamente de protecție absolut necesare personalului medical, iar în continuare vom depune toate eforturile pentru a face cât mai multe donații.
În astfel de vremuri este absolut necesar să fim altruiști și să ne îndreptăm toate gândurile bune spre salvatorii noștri, iar acțiunile concrete sunt cele care ne definesc.
Mulțumim tuturor celor care au donat și care sprijină sistemul sanitar!”, precizează comunicatul.

 

 

TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string gsyFA0 to the field below: