Și, totuși, a alocat Guvernul Orban 5 milioane lei pentru finalizarea noului spital din Fălticeni? Flutur zice da, Stan ba! - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Și, totuși, a alocat Guvernul Orban 5 milioane lei pentru finalizarea noului spital din Fălticeni? Flutur zice da, Stan ba!

De    •   Publicat acum 4 zile, 25 martie 2020   •   Fara comentarii

Președintele PSD Suceava Ioan Stan a trimis, azi, presei locale un comunicat în care se referă la alocarea bugetară de 5 milioane lei, pe care șeful PNL și al Consiliului Județean Gheorghe Flutur o anunțase cu câteva ore înainte.

Banii ar urma să fie destinați finalizării lucrărilor și achiziționării de aparatură medicală la noul spital din Fălticeni, în contextul agravării îmbolnăvirilor cu coronavirus.

Stan afirmă că a luat imediat legătura cu reprezentanții unității spitalicești și cu autoritățile locale, care l-au informat  că nu știu nimic despre alocarea sumei respective.

Ba mai mult, reprezentanții spitalului din Fălticeni și ai Primăriei au luat la rândul lor legătura cu Ministerul Sănătății, de unde au fost informați că banii respectivi nu s-au alocat”.

Opinia lui Stan este că Flutur  nu a făcut nimic altceva decât să readucă în discuție suma care a fost alocată acum câteva săptămâni pentru lucrări deja efectuate, bani pe care autoritățile locale și conducerea spitalului nu i-au putut folosi la achiziționarea de aparatură medicală, aceștia având altă destinație.

Din acest motiv, 4,3 milioane lei din cele 5 milioane s-au întors la bugetul de stat, iar unitatea spitalicească a rămas închisă.

Iată la ce nivel de dezinformare s-au pretat reprezentanții PNL-ului, pentru a duce în eroare opinia publică și de a da false speranțe locuitorilor județului Suceava, județ care în momentul de față este într-o situație gravă din cauza nepriceperii și iresponsabilității celor care se ocupă de administrarea lui, autorități care prin deciziile luate au  periclitat funcționarea Spitalului Județean Suceava.

Noul spital din Fălticeni mai are nevoie de 23,8 milioane lei pentru achiziționarea aparaturii medicale ca să poate fi pus în folosul populației”.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 zile, 25 martie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: martie 25, 2020 @ 4:08 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string U0Qe3W to the field below: