AJOFM Suceava extinde comunicarea la distanță pentru a face față cererilor de șomaj tehnic depuse de angajatori - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

AJOFM Suceava extinde comunicarea la distanță pentru a face față cererilor de șomaj tehnic depuse de angajatori

De    •   Publicat acum O săptămână, 25 martie 2020   •   Fara comentarii

Având în vedere  înăsprirea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19, Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava solicită publicului beneficiar să utilizeze mijloacele de comunicare la distanţă:

Suceava: telefon 0230.523.279, fax 0230.530.128, str. Tudor Vladimirescu f.n.,           email: ajofm@sv.anofm.roajofmsv@gmail.com, iar numai pentru şomajul tehnic           suceava@anofm.gov.ro

Fălticeni: telefon/fax 0230.542.160, str. Matei Milo nr.4, email somajfalticeni@yahoo.com

Gura Humorului: telefon/fax 0230.231.319, str. Sfântu Gavril nr.14, email bmarcelalivia@yahoo.com

Rădăuți: telefon/fax 0230.561.659, str. Ștefan cel Mare nr.2, et.1, ap.8, email  alofmradauti@gmail.com

Câmpulung Moldovenesc : telefon 0230.312.519, fax 0230.313.243, str. Sirenei nr.2, et.3;  email: vasilica1956@yahoo.com

Vatra Dornei: telefon/fax 0230.371.501, str. Podu Verde nr.6, ; email:  vasilica1956@yahoo.com

Conducerea AJOFM Suceava a precizat că şomerii indemnizaţi îşi pot îndeplini telefonic obligaţia de prezentare la viza lunară, iar angajatorii vor transmite prin email documentele ce dovedesc îndeplinirea obligaţiei de înştiinţare a vacantării locurilor de muncă şi angajarea persoanelor.

În ceea ce priveşte angajatorii care beneficiază de subvenţii, documentele lunare pentru încasarea sumelor cuvenite vor fi semnate electronic şi trimise prin email.

În cazul în care decid suspendarea contractelor de muncă prin şomaj tehnic, durata de suspendare nu va fi inclusă în perioada legală de acordare a dreptului.

În scopul preluării mai rapide a dosarelor de șomaj prin disponibilizare individual, angajatorii care intenționează să înceteze contractele de muncă sunt rugați să contacteze AJOFM pentru a primi prin email formularele tipizate, ce trebuie completate de salariați și puse la dosar.

Începând de săptămâna viitoare vor fi deschise 3 noi linii telefonice, pentru eficientizarea comunicării cu publicul şi pentru ca măsurile de protecţie să poată fi implementate în cel mai scurt timp.

 

 

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum O săptămână, 25 martie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: martie 25, 2020 @ 7:28 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Qh487M to the field below: