Trei posturi scoase la concurs la Muzeul de Artă Ion Irimescu Fălticeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Cultural  >  Articolul curent

Trei posturi scoase la concurs la Muzeul de Artă Ion Irimescu Fălticeni

De    •   Publicat acum 3 săptămâni, 11 martie 2020   •   1 comentariu

Muzeul de Artă Ion Irimescu Fălticeni organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor vacante de conservator S I, conservator S II și muncitor calificat IV.

Condiţiile necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt:

Pentru posturile de conservator : studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență (4 ani sau Bologna ciclu I + ciclul H) în domeniile: arte vizuale, chimie, biochimie, fizică, istorie și inginerie mecanică; vechime în domeniul studiilor necesare ocupării posturilor 3 ani și șase luni pentru conservator SI; 6 luni pentru conservator SII; cunoștințe de operare pe calculator: medii (Word, Excel); limbi străine: nivel mediu la o limbă de circulație internațională (engleză, franceză, germană, italiană) – citit, scris, vorbit.

Pentru postul de muncitor calificat IV: studii medii sau școala profesională sau studii generale și minimum două calificări (zugrav, ipsosar); vechime în câmpul muncii de minimum 6 luni.

Concursul se va organiza pe 27 martie ora 10:00 proba scrisă pentru posturile de conservator – la sediul instituției; 27 martie ora 10:00: proba scrisă pentru postul de muncitor calificat IV – la sediul Primăriei Fălticeni, data și ora interviului urmând a fi comunicate ulterior.

 

DANIEL BOGHIȚA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 săptămâni, 11 martie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: martie 11, 2020 @ 7:37 am
 • Sub: Cultural, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Dorian spune:

  dacă vreți să faceți o faptă bună, anunțând marele eveniment privind 3 noi locuri de muncă create de primărie în Fălticeni (pe lângă sutele de locuri de muncă ocupate de fălticeneni în ultimii ani, dar în străinătate), faceți și cuvioasa rectificare legală a celor propovăduite de la Muzeu, pentru a se mai apleca cineva și la legile românești în vigoare, nu doar la cele de stabor. Că parcă de asta vă place să aplicați „puterea presei” asupra celor de peste lege (dacă aveți timp pentru verificări, mai întrebați și pe la alte instituții / unele chiar cercetează :O )
  Deci, conform OUG 189/2008, aprobată prin Legea 269/2009 privind managementul instituţiilor de spectacole sau concerte, muzeelor şi colecţiilor publice, bibliotecilor şi al aşezămintelor culturale de drept public, art. 27 alin (3) zice că: „În exercitarea atribuţiilor sale, managerul (de muzeu) poate încheia contracte individuale de muncă pe durată DEterminată, contracte încheiate potrivit Codului civil, precum şi contracte privind dreptul de autor şi drepturile conexe, fără ca durata acestora să depăşească cu mai mult de un an durata contractului de management” care, conform art. 23: „Contractul de management se încheie pe o durată determinată, egală cu cea pentru care a fost aprobat proiectul de management.”
  Treaba aia cu NEdeterminată nu pare a fi ceva din categoria veșnica pomenire? Ca și aia cu inginer mecanic pe post de conservator – cultură, nu parodie. Sau invers!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string eLXPme to the field below: