Președintele PNL Fălticeni Ionel Vasiliu cere demisia primarului Cătălin Coman și a managerului Vlad  Morariu pentru comportament iresponsabil: "S-au deplasat prin secțiile maternității și a Spitalului Municipal Fălticeni în pantofii și hainele de stradă, fără botoșei și halate, acest lucru constituind faptă contravențională" - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Președintele PNL Fălticeni Ionel Vasiliu cere demisia primarului Cătălin Coman și a managerului Vlad  Morariu pentru comportament iresponsabil: “S-au deplasat prin secțiile maternității și a Spitalului Municipal Fălticeni în pantofii și hainele de stradă, fără botoșei și halate, acest lucru constituind faptă contravențională”

De    •   Publicat acum 3 săptămâni, 11 martie 2020   •   9 comentarii

*Vasiliu: “Actualul edil, ce are și calitatea de Președinte al Comitetului Local de Urgență , împreuna cu Directorul General al Spitalului Fălticeni, au încălcat în mod iresponsabil decizia prin care accesul în unitățile medicale a fost restricționat”

 

 

Ionel Vasiliu, președintele PNL Fălticeni, a lansat un atac dur la adresa primarului Cătălin Coman și a autorităților publice locale, care “sunt pasive și nepregătite, acestea fiind obligate să acționeze în sensul prevenirii și protejării cetățenilor prin măsuri care să ducă la identificarea și reducerea riscului de apariție și răspândire a acestei pandemii cu virusul COVID-19, fapt pentru care am notificat Primăria Fălticeni pentru luarea unor măsuri necesare prevenirii și protejării populației”.

El a solicitat în scris Comitetului Local pentru Situații de Urgență o serie de măsuri în contextul răspândirii epidemiei de coronavirus.

 

 

De asemenea, liberalul Vasiliu a confirmat informațiile publicate în exclusivitate de Ziarul de pe Net privind desantul primarului Cătălin Coman, însoțit de managerul spitalului Vlad Morariu și de membri ai echipei PSD Fălticeni, în instituțiile sanitare din localitate, pe data de 9 martie a.c., când au intrat în saloanele maternității și în saloanele corpului principal al Spitalului Municipal Fălticeni, fără a fi echipați corespunzător cu halate și botoșei, și au împărțit flori pacienților și personalului medical. De altfel, imagini ale vizitei social-democraților la maternitate au fost făcute publice în articolul ZdpN – click AICI!  pentru detalii.

 

 

“Cu privire la apariția în presă, a unor articole ce fac referire la încălcarea măsurilor impuse de Guvern, din data de 8 Martie instituidu-se stare de urgență conform Comunicatului Ministerului Sănătății, prin care accesul în unitățile medicale și nu numai, a fost restrictionat, și în care se arată că actualul edil ce are și calitatea de Președinte al Comitetului Local de Urgență. împreună cu Directorul General al Spitalului Fălticeni, au încălcat în mod iresponsabil aceste decizii, fiind primele persoane obligate să le respecte și să ia măsurile de prevenție necesare, respectiv s-au deplasat prin secțiile maternității și a Spitalului Municipal Fălticeni în pantofii și hainele de stradă, fără botoșei și halate, cunoscând faptul că pacienții sunt primele persoane cu imunitate scăzută, predispuși cu ușurință la surse externe de infecție, acest lucru constituind faptă contravențională”, este mesajul transmis de Ionel Vasiliu.

Vasiliu a solicitat public demisia primarului Cătălin Coman și a managerului spitalului Vlad Morariu din funcțiile de conducere pe care le ocupă și i-a îndemnat pe cei doi să le adreseze scuze pacienților și persoanelor care au fost supuse unor riscuri prin acțiunile lor.

BEATRICE OȘEAN 

reporter@ziaruldepenet.ro

 

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 săptămâni, 11 martie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: martie 11, 2020 @ 3:19 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

9 comentarii

 1. Paizan Nelutu spune:

  Ai du-te de aici …vi-i tu acuma mare presedinti di partid… si ne inveti tu cum so facut roata…ai la-sa…daca era asta o problema la nivel local da trebuia facute toate astea de primar, dar ele trebuie sa vina di sus, di la ministeri, nu faci tu acum pe disteptu in tara…ce fac toti faci si coman ca doar nu faci el acuma reguli noi.
  Si apropon, primaru asta, di bini di rau no terminat spitalu asta da guvernu tau ci faci? di ci nu da ci esti nevoie sa-i dea drumu la spital ca doar at-i vrut spitale nu catedrale…

  • Zumzet spune:

   Ce ai zice de cateva ore de limba romana si de gramatica in special ? Ai asa de multe greselei ca imi vine in gand un singur cuvant: analfabet.

 2. Smadici Ionela spune:

  Cel de sus care striga si cere socoteala si.a trimis membrii din partidul lui cu flori, bomboane si cafea in scoli, gradinite……. Nici acolo nu era voie sa se intre cu papucii de strada.Sau copiii nu sunt la fel de importanti. Sau da vina pe tinerii din partid si el iese basna curata?!.. Hotul striga hotul!

 3. yamoto spune:

  Rusine Dle Vasiliu,d-ar ca nu sunt locuri s-i ca dorm 3 pe un pat nu ai vazut?

  • Tica spune:

   El vedi doar la Ilisesti a inceput sa se faca cartea…popa de rosu. Colegii sal intreaba ce facea la Ilisesti duminica cu un pesedist de frunce a falticeniulul.psd+pnl=usl de comuna.

  • Zumzet spune:

   psd-ul falticenean are numai analfabeti ca votanti ? “d-ar” “s-i”
   Mai analfabetule Yamamoto tie nu ti-e rusine, mai ??

 4. Ion spune:

  Nasol pentru Coman nu este ca a fost prins ca a intrat cu ciubotele în maternitate și în spital, ci faptul că o știre cu Ionel Vasiliu, un tânăr abia intrat în politică, este atât de citită și de comentată. Astăzi Coman a pierdut 5 procente și le-a câștigat Vasiliu. În săptămânile viitoare Vasiliu va câștiga din ce în ce mai mult pentru că este pe trend crescător și Coman scade zilnic. El știe ca e în scădere și de asta a pus angajații primăriei sa comenteze pe Ziarul de pe Net în favoarea lui și pe Facebook dar oamenii văd ca sunt fidelii cumpărați cu salarii la primărie.

 5. Madalin spune:

  Domnule Vasiliu..Coman nu-si da demisia nici daca da virusul peste el, da pentru o banala vizita in maternitate, a facut el mai nasoale decat mersul fara botosei…da eu ma intreb altceva…oare s-a dezinfectat cand a donat sange la prietenii lui de la plus?

 6. Tica spune:

  Onel,Onelule…bataie la popoul gol ai sa ei daca ti mai intalnesti cu psdisti pe la Ilisesti,ai intrat in cerc inchidel pacaliciule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string RPV2Je to the field below: