MOFTURI FĂLTICENENE: Joc la cacealma cu interlopi și botic supărat la balul vienez - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Pamflet  >  Articolul curent

MOFTURI FĂLTICENENE: Joc la cacealma cu interlopi și botic supărat la balul vienez

De    •   Publicat acum 3 luni, 1 martie 2020   •   3 comentarii

@  Viața politică locală stă la foc mic, deocamdată, dar se pregătește să dea în clocot. Edilul șef e cam agitat, unii spun că și-ar dori un transfer la opoziție, alții că doar joacă la cacealma și că va rămâne în continuare omul lui Boss senator. Până una-alta, el a reușit să  paraziteze (termen literar, nu medical!) o acțiune de donare de sânge organizată de cei din opoziție. Și câte emoții le-a mai dat!  Chiar se întrebau organizatorii dacă probele de scaun (de primar) cu care venise edilul la el la o simplă donare de sânge nu sunt o încercare de contaminare!? Păi să vii cu borcănelul la telefoane nu pare suspect? Oricum, lumea pe internet se întreabă de ce interlopii apropiați de edil nu au venit să doneze. Răutăcioși, or fi fost oamenii plecați la Mititica, la fetele trimise la produs afară sau pur și simplu sunt de negăsit la notariat…Poate băgau țigări în piață sau la Casa Tineretului! Băi, nene, ce răutăcioși oamenii!
În altă ordine de idei, or fi probele aduse de edil cele pe care le fac sportivii atunci când vor transferul de la un club la altul doar o nouă metodă de a adormi vigilența? Oricum, edilul a fost refuzat și la această alianță și, se pare că, după PRO România, s-a jurat că râmâne cu Boss.. Sanchi, oferta contează!

 

 

@Mai interesante par a fi fotografiile cu ligheanele și gălețile care apără podelele Primăriei de ploi, postate de un contracandidat al edilului. Adevărul e că acoperișul clădirii e sită, dar nici pereții nu sunt mai de treabă. Dacă 8 ani nu ai făcut nimic, acum pui borcănelul, ligheanul, etc… Și atunci de ce să rămâi acolo? Să cadă casa pe tine? Nu mai bine fugi și țipi că alții n-au făcut? Încă o întrebare nevinovatăoare de ce nimeni nu a apreciat faptul că gălețile și ligheanul erau din fondul de campanie al PSD? Asta arată că PSD iubește orașul Fălticeni, dacă a dat ligheanul de sub el. Dar, vorba contracandidatului care a postat imaginile, dacă acasă nu ești gospodar, cum poți fi în altă parte? Iar ne întoarcem, dacă nu ai fost în stare să îți cumperi o casă pe numele tău, ce să mai…Sociala!

 

 

Pe scaunele libere au stat edilul și jumătatea sa 15 minute.

 

@  Nici balurile vieneze nu mai sunt ce au fost odată! Spuneți și dvs., cum e să vii neinvitat în calitate de edil, să stai un sfert de ceas, hai douăzeci de minute, și să eliberezi spațiul pentru că organizatorii te-au pus lângă contracandidatul din opoziție? Păi prin sala aia dichisită mai erau unii care notau, care filmau, care…, în fine. Chestia e că în viață în general, și la un bal în special, nu se face să pui capul în pământ, să nu saluți și să speli putina. Doar ești edil și nu pleci ca nesimțitul! Era vorba de un eveniment festiv, ce Dumnezeu, trecuse ședința de Consiliu Local în care contracandidatul îl întrebase chestiuni referitoare la raportul Curții de Conturi, cu referiri parcă la niște prime ilegale acordate pe pile… pentru prietenul cel mai bun, pentru ceva rude angajate că.. pardon, destoinicilor salariați. Hai, vin alegerile, și o să auzim lucruri tari!

 

Ministrul Pintea promitea că spitalul Fălticeni se deschide în septembrie 2019

 

 Dar poate că sunteți mai interesați de lucrări, de proiecte, de investiții, chestii de-astea… De exemplu, când va fi tăiată panglica inaugurală la spital, că pe dinafară arată frumos. Stați, mai aveți răbdare, nu-i grabă, doar vin alegerile și nu se face ajutor electoral indirect. Aparatura medicală mai poate aștepta, mai ales că acum banii sunt direcționați spre coronavirus, doar n-au intrat zilele în sac. Și dacă o așteptăm pe doamna Pintea să inaugureze, trebuie să stăm câțiva ani. Plătește doamna, că are de unde!

DANIEL BOGHIȚA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 1 martie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: martie 2, 2020 @ 12:13 am
 • Sub: Pamflet, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. Catalina Matei spune:

  Doamna Pintea a mai tăiat o panglică la spital prin 2018.
  Donatorul de sânge Coman este egal cu toți ceilalți 40 de donatori de sâmbătă.
  2020 este un an fără tort pentru Coman pentru că nici PNL nici USR PLUS nu vor să facă blaturi cu el.
  Degeaba vinde gogoși la Viva FM și Bucovina tv.
  Toate proiectele despre care vorbește sunt din 2018 încoace. Ca și cum între 2012 și 2018 a dormit…

 2. Ion spune:

  Edilul o sa iți rămână numele! Te-ai făcut de kkt la 2 evenimente. Nu mai bine stăteai acasă sub plapuma?

 3. Madalin spune:

  Halal Politica falticeneana, Coman profita in continuare de haosul din opozitie, pai cum cand echipele celor doi contracandidati se injura pe retelele de socializare, in loc sa faca front comuna impotriva psd-ului si a lu boss, iar cei doi se duc la manifestariile popei care a contribuit la victoria din 2016 a lu Coman…pai ce sa faca la popa sa-si imparta cei 10% de acum 4 ani?..si plus de asta nu am vazut nici din partea lu Mandruta nici din partea lu Vasiliu nimic, concret…un proiect, un plan de guvernare locala, sau macar ceva sa-l contracareze pe edil,sa-l intrebe ce a facut in acesti 8 ani,de ce nu sa terminat spitalul cu o guvernare psd-ista,si cu deputat si senator de falticeni,…. nimic….doar poze, floricele pe strada, vorbe in vant si promisiuni cu sosele de centura si parcuri industriale…si uite asa mai prinde Coman un mandat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string X3h7M1 to the field below: