UN ORAȘ, DOUĂ SECOLE ( 153): Reconstrucția străzii Republicii din Fălticeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Rubrici  >  Articolul curent

UN ORAȘ, DOUĂ SECOLE ( 153): Reconstrucția străzii Republicii din Fălticeni

De    •   Publicat acum 3 luni, 29 februarie 2020   •   3 comentarii

În ultimii ani ai comunismului, Fălticeniul parcurgea un rapid proces de urbanizare, în sensul că vechile imobile erau rase de buldozere, locul lor fiind luat de blocuri și alte clădiri noi, plus o piață în centrul nou al orașului.

Strada Republicii, spre zona industrială, nu făcea excepție, iar rezultatul imediat îl puteți vedea în fotografia de sus. O precizarebărbatul din prim – plan, care privește mulțumit strada lărgită și blocurile noi, este primarul Costică Arteni. În spatele lui, diverși cetățeni căutau probabil mezeluri la magazinul de profil.

TEODOR PUȘCAȘU

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto 1 : DIDI PAVEL

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 29 februarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 29, 2020 @ 8:57 pm
 • Sub: Rubrici, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. Madalin spune:

  Nea Costica, Dumnezeu sa-l ierte, cel mai bun primar pe care l-a avut Falticeniul vreodata,un om care chiar a iubit orasul, a construit unul dintre cele mai frumoase municipii din judet, poate chiar cel mai frumos, erau locuri de agrement, spatii verzi, locuri de munca, nu era monotonia care este astazi, azi avem un oras mizerabil, mult haos, fara iluminat ce calitate, cu drumuri sparte., caini fara stapan, si traim cu nostalgie vremurile de altadata…..

 2. mobutusesekocucungbenduwazabanga spune:

  Cumva tatăl lui domn” Goe, actual consilier la primăria Fălticeni?

 3. Ilișescu Ioan spune:

  Cât de frumoase erau blocurile nou construite și cât de urâte sunt acum deoarece nu a existat o preocupare a administrațiilor pentru aspectul exterior al orașului și fiecare a făcut ce i-a trecut prin cap și astfel orașul s-au urâțit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string suKm49 to the field below: