Andronache și Stan se ceartă pe nominalizările de primari: “Fac apel să-și liniștească candidații!“ / “Un candidat al dumnealor și-a manifestat dorința să candideze din partea PSD“ - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Andronache și Stan se ceartă pe nominalizările de primari: “Fac apel să-și liniștească candidații!“ / “Un candidat al dumnealor și-a manifestat dorința să candideze din partea PSD“

De    •   Publicat acum 1 lună, 22 februarie 2020   •   1 comentariu

Joi, președintele PMP Suceava Marian Andronache i-a criticat pe liderii PNL și PSD Suceava Gheorghe Flutur și Ioan Stan că, în mai multe comune, candidații PMP pentru funcția de primari sunt intimidați, dar fără a nominaliza: ”Când ei simt că un candidat de-al nostru are potențial, trec la metode de intimidare.

A trecut perioada în care se făceau astfel de lucruri, dar văd că sunt unii care se comportă în continuare ca niște baronași locali.

Fac apel la dnii. Flutur și Stan să-și liniștească candidații!”

 

 

Sâmbătă, șeful PSD Suceava Ioan Stan i-a dat replica: “Nu am înțeles la ce se referea dl. Andronache, dar inclusiv ieri un candidat zic eu destul de important al dumnealor și-a manifestat dorința să candideze din partea PSD.

L-am refuzat politicos, întrucât avem candidat.

Dar ce să mai spunem noi că în fiecare zi de la alte partide se fac cereri de căsătorie politică în aproape toate zonele județului.

Până acum au fost refuzați, dar urna alege”.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 lună, 22 februarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 22, 2020 @ 4:12 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Ion spune:

  Andronache și Stan fac teatru dar PSD și PMP la Suceava este =aceeași mizerie.Cine sunt membrii PMP la Fălticeni si cine merge la ședințe? Politistul local de la Primaria Falticeni Remus Stoica și cumnatul lui pus de PSD la Liceul Agricol Costel Corbu, funcționarul APIA Suceava și fost consilier local PSD Alexandru Mihoc și lista continua cu alte nume celebre de membri PSD care împărțeau pliante cu Viorica Dancila la alegerile prezidențiale. Poze sunt,oameni care i-au văzut sunt S-a sesizat ANI? NU! Andronache a recunoscut ca îl cunoaște pe Remus Stoica ca membru PMP. Polițiștii locali au voie să facă politică?Nu.S-a sesizat ANI? Nu.Angajații APIA au voie să facă politica? Nu.S-a sesizat ANI? NU.PMP =PSD=LOVE.Stan și Andronache fac circ sa prosteasca electoratul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string F6TssI to the field below: