Flutur speră ca zborurile Blue Air de la Bacău să fie direcționate pe Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Flutur speră ca zborurile Blue Air de la Bacău să fie direcționate pe Suceava

De    •   Publicat acum 1 lună, 19 februarie 2020   •   Fara comentarii

Președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur a trimis azi presei locale un comunicat în care spune că a avut o întrevedere, la București, cu conducerea companiei Blue Air, care și-ar fi manifestat interesul ca în perioada 15 august – 30 septembrie  să ia în calcul operarea curselor aeriene de pe aeroportul Bacău pe aeroportul Suceava”,  în condițiile în care pista aeroportului băcăuan va fi închisă pentru lucrări de modernizare.

Flutur afirmă că joi la amiază a convocat o ședință tehnică cu conducerea aeroportului și cu firmele de construcții de la terminalul 2 al aeroportului Suceava,  ”avem în calendar finalizarea terminalului 2 până la jumătatea acestui an”.

Blue Air operează 12 curse aeriene pe zi, toate către destinații externe, printre care Barcelona, Bruxelles, Atena, Madrid, Oslo și Torino, iar pentru transferul pasagerilor, Blue Air ar urma să se pună la dispoziție autobuze de la Bacău la Suceava. 

”Urmează ca zilele viitoare să stabilim concret cum ar urma să se desfășoare zborurile pe aeroportul Suceava în lunile iulie – august.

Mâine vom discuta toate amănuntele tehnice, de la semaforizarea intersecției drumului spre aeroport cu drumul național din Salcea, pentru fluidizarea traficului rutier, până la mărirea numărului de locuri de parcare, dar și despre crearea de circuite și deservirea cu personal în așa fel încât să corespundem exigențelor cerute”, menționează Flutur în comunicat.

 

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 lună, 19 februarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 19, 2020 @ 9:32 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string PNQ9Ih to the field below: