Individul filmat în timp ce își lovea concubina minoră cu un bici și o punea să bage mâinile în jar, a fost reținut pentru violență în familie și act sexual cu un minor - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Individul filmat în timp ce își lovea concubina minoră cu un bici și o punea să bage mâinile în jar, a fost reținut pentru violență în familie și act sexual cu un minor

De    •   Publicat acum 2 luni, 15 februarie 2020   •   Fara comentarii

UPDATE
Litră Gabi-Gavril(19 ani), individul care și-a agresat concubina în vârstă de 15 ani a fost dus în judecătorului  drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Rădăuți, care a hotărât arestarea acestuia pentru 30 de zile.
———————————————————————-
Un tânăr de 19 ani de etnie rromă a fost filmat în timp ce își lovește concubina de 15 ani, însărcinată în luna a V-a, cu un bici, cu pumnii și picioarele, și apoi a pus-o să bage mâinile în jar încins, toate acestea deoarece bănuia că l-ar fi înșelat. Imaginile au fost surprinse de mama minorei și au fost postate pe rețelele de socializare. Polițiștii s-au sesizat după apariția materialelor în presă și l-au reținut pe individ pentru violență în familie și act sexual cu un minor.
“Urmare a activităților desfășurate în cursul acestei zile în speța privind minora de 15 ani însărcinată care a fost agresată de concubinul de 19 ani, în ciuda încercărilor acesteia și a mamei sale de a-l exonera de răspundere pe agresor, la ora 21.00 polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului pentru violență în familie și act sexual cu un minor. Mai mult, s-a discutat cu parchetul și mâine se va merge cu propunere de arestare preventivă. Cred că este printre puținele cazuri în care se iau măsuri atât de ferme chiar în lipsa unei plângeri și împotriva dorinței victimei, rudelor și comunității rome, în general. S-a lucrat extraordinar cu Poliția Municipiului Rădăuți si Parchetul de pe Lângă Judecătoria Rădăuți”, au transmis reprezentanții IPJ Suceava.
    Print       Email
 • Publicat: acum 2 luni, 15 februarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 16, 2020 @ 5:42 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ujA4Yk to the field below: