Ioan Stan, reacție la anunțul că primarul PSD din Vadu Moldovei va candida din partea PRO România: "Primarul în funcție nu a mai fost desemnat să reprezinte această formațiune la viitoarele alegeri" - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Ioan Stan, reacție la anunțul că primarul PSD din Vadu Moldovei va candida din partea PRO România: “Primarul în funcție nu a mai fost desemnat să reprezinte această formațiune la viitoarele alegeri”

De    •   Publicat acum O săptămână, 14 februarie 2020   •   1 comentariu

Președintele PSD Suceava, Ioan Stan, a transmis presei un comunicat de presă ca reacție la conferința de presă organizată de președintele PRO România, Cătălin Nechifor, care a anunțat că primarul PSD din Vadu Moldovei va candida din partea PRO România pentru un nou mandat:

“Constat că liderii județeni ai unor partide anunță, ca o mare realizare, faptul că unii primari social democrați vor candida la alegerile locale din 2020 la funcția de primar din partea partidelor respective. Un exemplu este domnul Iacob Maricel, primar social-democrat în funcție la Vadu Moldovei, care în urma deciziei organizației locale PSD, nu a mai fost desemnat să reprezinte această formațiune la viitoarele alegeri, fiind nominalizat în locul său domnul Amariei Bogdan Iulian – viceprimar și președinte al organizației locale PSD.

Realitatea este cea pe care am prezentat-o în intervențiile mele în presa suceveană. Organizațiile locale și organizația județeană PSD, pentru alegerile locale din 2020,  își vor desemna candidații care pot întruni preferințele majorității celor ce sunt chemați să-și exprime votul și care și-au manifestat loialitatea față de valorile social democrate.

Probabil că cei care nu vor îndepli aceste criterii, vor fi solicitați de alte formațiuni politice care nu-și pot găsi candidații necesari din electoratul propriu.”

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum O săptămână, 14 februarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 14, 2020 @ 12:32 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Andrei spune:

  Cine este individul? Zici ca s-a trezit dintr-un somn adânc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 2SLFvi to the field below: