Doi bărbați, unul din Suceava și celălalt din Fălticeni, s-au ales cu dosare penale și au rămas fără marfă deoarece vindeau haine fake  - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Doi bărbați, unul din Suceava și celălalt din Fălticeni, s-au ales cu dosare penale și au rămas fără marfă deoarece vindeau haine fake 

De    •   Publicat acum O săptămână, 13 februarie 2020   •   1 comentariu

Controalele polițiștilor într-un centru comercial din Suceava au scos la iveală mai multe cazuri de comercianți, care vindeau haine contrafăcute.

Primul, uin bărbat de 52 de ani din municipiul Suceava a fost identificat de polițiști în timp ce oferea spre comercializare articole de îmbrăcăminte inscripționate cu diverse mărci cunoscute, fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciunea că produsele sunt contrafăcute. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”, articolele de îmbrăcăminte în valoare de 2.000 lei fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Un alt caz este cel al unui bărbat de 60 de ani din municipiul Fălticeni, care a fost identificat de polițiști în timp ce oferea spre comercializare articole de îmbrăcăminte inscripționate cu diverse mărci cunoscute, fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciunea că produsele sunt contrafăcute. Și în acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”,  articolele de îmbrăcăminte în valoare de 4.750 lei, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

SORIN NICA 

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum O săptămână, 13 februarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 13, 2020 @ 1:40 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Gigel spune:

  Marea activitate a politiei economice din Suceava. În aceste 2 persoane constă marea evaziune a României. Doi căcati un el și o ea care trebuie să și justifice activitatea în politia economica și salariile fabuloase și pensiile Speciale care le vor lua la pensie. Lemnul furat din pădurile Sucevei, tâlharii și hoții cu fonduri europene nu sunt în atribuțiile politiei. Rusinica!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string lEyepP to the field below: