Fălticeniul are anul acesta cel mai mare buget din istorie. Coman: „La sfârșitul acestui an, municipiul va avea toate străzile asfaltate” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Fălticeniul are anul acesta cel mai mare buget din istorie. Coman: „La sfârșitul acestui an, municipiul va avea toate străzile asfaltate”

De    •   Publicat acum O săptămână, 12 februarie 2020   •   1 comentariu

An electoral cu miză mare, în care primarii anunță nu doar că au bani foarte mulți, dar și că vor cheltui mai mult ca în alți ani pentru bunăstarea cetățenilor.

Ieri, Consiliul Local Fălticeni s-a reunit în ședință extraordinară pentru a vota bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul 2020.
Primarul Cătălin Coman și-a prezentat proiectul de buget în fața aleșilor locali și a spus că anul acesta, municipiul are cel mai buget din istorie.
Este vorba despre venituri de 92.568.923 lei și cheltuieli de 127.496.886 lei, iar deficitul de 34.927.963 lei este format din deficituil bugetului local  (1.651.000 lei), deficitul instituțiilor și activităților finanțate integral din venituri proprii (8.024.363 lei), la care se adaugă subvențiile primite de spital (22.752.600 lei) și suma primită de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației pentru reabilitarea Școlii Gimnaziale Ion Irimescu (2.500.000 lei).

Edilul Coman a precizat că anul acesta vor fi asfaltate toate străzile din municipiu.

Cea mai mare sumă pentru investiții pleacă pentru investiții în infrastructură – 5.953.403 lei, la care se adaugă pentru reaparații 5 milioane. Sunt 11 milioane de lei care vor intra în infrastructură anul acesta. La sfârșitul acestui an, municipiul Fălticeni va avea toate străzile  asfaltate. După cum vedeți, și proiectul de buget crează premizele ca acest lucru să se întâmple. Există posibilitatea, dacă vremea va permite, ca întreaga rețea de străzi să fie asfaltate, modernizate”, a spus primarul Cătălin Coman.

Proiectul de buget a fost aprobat cu voturile consilierilor social-democrați, cei din opoziție prezenți (2 consilieri de la ALDE și 1 de la PNL) s-au abținut.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum O săptămână, 12 februarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 12, 2020 @ 10:34 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. samuil spune:

  Daca era tatuca Drignea va lua o halca buna din cotele defalcate, iar stateati cu boticul umflat…………., fara sa aveti curajul a comenta.
  Ministrul Stefan cel cu Minte Putina de la dezvoltare baga bani in programele voastre, iar primarii pnl-istii stau ca prostii si se uita.
  Vedeti cum primarii PeSeD din zona Falticeni au cate 2-3 programe pe drumuri, toate pe calamitati, scoli, sali de sport. Toate aceste proiecte depuse pe sustache, in timpul mandatului dnei Academician pi la patrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string cPlGX3 to the field below: