Șeful Corpului de Control din cadrul Prefecturii Suceava, cercetat disciplinar după ce a fost surprins circulând haotic pe drumul dintre Fălticeni și Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Șeful Corpului de Control din cadrul Prefecturii Suceava, cercetat disciplinar după ce a fost surprins circulând haotic pe drumul dintre Fălticeni și Suceava

De    •   Publicat acum 2 săptămâni, 11 februarie 2020   •   1 comentariu

 

Gheorghe Cotin, șef al Corpului de Control al Prefectului, a fost surprins duminică, 9 februarie a.c., în timp ce se deplasa haotic cu autoturismul de serviciu cu numărul de înmatriculare MAI 43933 pe DN 2 E, pe porțiunea dintre Suceava și Fălticeni.

Un participant la trafic, care circula în spatele mașinii conduse de Cotin, a sunat la poliție și a semnalat faptul că o mașină nu circulă regulamentar și îi pune în pericol pe ceilalți șoferi.

Gheorghe Cotin a fost oprit de un echipaj de poliție la intrarea în municipiul Suceava, a refuzat să sufle în etilotest și fost dus la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.

Astăzi, Prefectura Suceava a transmis presei un punct de vedere prin care anunță demararea cercetării disciplinare în cazul șefului Corpului de Control:

“Având în vedere informațiile apărute în spațiul public în data de  09.02.2020, privind încălcarea regulilor de circulație în trafic, de către conducătorul auto al autoturismului marca Dacia Logan cu nr. de înmatriculare MAI 43933, aparținând Instituției Prefectului- Județul Suceava, prin prezenta vă comunicăm următoarele:

 • În data de 06.02.2020, domnul Cotin Gheorghe- șef al Corpului de Control al Prefectului, în baza ordinului de serviciu nr. 551/ 05.02.2020, efectua o deplasare în interes de serviciu cu autoturismul menționat anterior.
 • Având în vedere că pe traseul de întoarcere la instituție, în jurul orelor 16.00, acesta a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere, aspect pe care domnul Gheorghe Cotin l-a comunicat ulterior conducerii instituției, prefectul județului Suceava a dispus o verificare preliminară a aspectelor care au condus la acest incident. În urma acestei verificări s-a confirmat faptul că s-au încălcat regulile de circulație în trafic, de către domnul Cotin Gheorghe, în calitate de conducător auto. Motivația invocată de acesta a fost o stare de rău (amețeală) generată de o afecțiune medicală. Ulterior, în urma publicării imaginilor surprinse de o cameră video aflată într-o mașină ce a circulat în spatele mașinii conduse de angajatul prefecturii Suceava, prefectul județului Suceava a dispus informarea operativă a structurilor centrale de conducere și aplicarea măsurilor administrative de retragere a dreptului de a conduce autovehiculele din dotarea instituției și sesizarea Comisiei de disciplină a salariaților din cadrul Instituției Prefectului – Județul Suceava.”

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 săptămâni, 11 februarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 12, 2020 @ 12:10 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Costi Nelu spune:

  Ma uitam pe net, comunistul asta e din vecii vecilor sef al corpului de control…hehehe cati prefecti a schimbat ‘mnelui, ori are ceva grade pe umeri si trebuie sa ramana acolo, ori pe dracu-n el, ca după fatza nu-l vad foarte destept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string UHNfZm to the field below: