PLUS Fălticeni: "România merită mai mult, municipiul Fălticeni merită mai mult" - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

PLUS Fălticeni: “România merită mai mult, municipiul Fălticeni merită mai mult”

De    •   Publicat acum 2 săptămâni, 8 februarie 2020   •   3 comentarii

Comunitatea PLUS Fălticeni a transmis presei un punct de vedere legat de ultimele evenimente de pe scena politică românească și care au dus din nou la deteriorarea percepției și încrederii societății civile asupra clasei politice românești:

“Organizația PLUS Fălticeni își exprimă profunda dezamăgire în legătură cu felul în care Parlamentul României a ales să gestioneze angajarea răspunderii Guvernului pe legea votării aleșilor locali în două tururi. Există o diferență între politicieni….de fapt există multe diferențe.

Suntem consecvenți cu principiile noastre și cu noi înșine, iar bătăliile politice le ducem pentru un proiect asumat, pentru a ajunge în situația de a influența în bine viața oamenilor.

Nu cu orice preț, nu cu orice mijloace. Ne încăpățânăm să credem în bun-simț, în seriozitate, în competență, în cinste, în patriotism și da, dacă asta înseamnă să fii naiv, ne asumăm această naivitate.

Oamenii care au îmbrățișat acest proiect au făcut-o pentru ceilalți, asta ne definește misiunea și până la urmă, umanitatea.

Asta este poziția noastră față de evoluțiile de pe scena politică, aveți încredere în promisiunea noastră, România merită mai mult, municipiul Fălticeni merită mai mult!!”

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 săptămâni, 8 februarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: februarie 8, 2020 @ 10:18 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. Gere spune:

  George Mindruta este brava dar il rog sa mai scape de oamenii din jur ca are domni si doamne care nu sint brava.

 2. Gabi spune:

  Comunitatea PLUS locuieste la ANL. Oameni descurcareti.😉PNL va dat casa și PLUS sa va dea servici.

 3. Buni spune:

  Si primarul Catalin Coman sta intr-o locuinta sociala si el are cateva miliarde de lei in cont. Ar trebui sa ii fie rusine cand se plimba cu masinile lui care costa cat un apartament. Dar el e de la PSD si are voie sa primeasca locuinta sociala care este pentru oameni cu venituri modeste, nu pentru cei bogati care fac cartiere de locuinte cu Stan si Radulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 7dNEAX to the field below: