Inginerul fălticenean Cătălin Fodor va fi noul șef al Inspectoratului Județean în Construcții Suceava. El a fost transferat de la Consiliul Județean la ISC Suceava pe postul de consilier și urmează să fie numit șef (EXCLUSIV) - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Inginerul fălticenean Cătălin Fodor va fi noul șef al Inspectoratului Județean în Construcții Suceava. El a fost transferat de la Consiliul Județean la ISC Suceava pe postul de consilier și urmează să fie numit șef (EXCLUSIV)

De    •   Publicat acum 4 săptămâni, 27 ianuarie 2020   •   6 comentarii

Se schimbă guvernul, se schimbă și șefii instituțiilor din teritoriu. Liberalul Gheorghe Flutur a reușit un transfer, la propriu și la figurat, din cadrul instituției pe care o conduce, Consiliul Județean Suceava, la Inspectoratul Județean în Construcții Suceava.
Inginerul fălticenean Cătălin Fodor, inspector la Direcția Tehnică din cadrul Consiliului Județean Suceava, a fost transferat la Inspectoratul Județean în Construcții Suceava, și urmează să fie numit șef al instituției. Transferul este valabil începând de astăzi, 27 ianuarie 2020.

Cătălin Fodor a absolvit Facultatea de Construcții din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, unde a urmat și un master în „Restaurarea Construcțiilor Inginerești și a Monumentelor de Artă”. La începutul carierei a fost inginer constructor la defuncta societate Constar S.A. Fălticeni, iar din iulie 2006 până în septembrie 2019 a lucrat la Primăria Fălticeni, ultima funcție ocupată fiind de director executiv – urbanism. El este angajat al Consiliului Județean Suceava din septembrie 2019, iar plecare lui de la Primăria Fălticeni la CJ Suceava a ridicat mari semne de întrebare, mai ales că părea un apropiat al primarului PSD Cătălin Coman. Totuși, se pare că relația veche avută cu fostul primar Vasile Tofan, cel care l-a adus în Primăria Fălticeni în 2006, a rămas în aceeași parametri și propulsarea la ședia ISC Suceava este o dovadă și a influenței lui Tofan în zona Flutur.

 

 

Ultimul șef al ISC Suceava a fost Cristian Prescornițoiu, fost șef al Inspectoratului de Stat în Construcții Vrancea, care în 2018 dorea ca românii din diaspora să fie primiți cu șocuri electrice.

Pesedist asumat, Prescornițoiu a fost transferat pe aceeași funcție la Suceava până săptămâna trecută, când i s-a terminat surghiunul deoarece s-a găsit înlocuitor.

În august 2018, Prescornițoiu a promovat pe contul său de Facebook insulte la adresa românilor care muncesc în străinătate și comentarii care instigau la ură și violență.

DANIEL BOGHIȚĂ

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 săptămâni, 27 ianuarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 27, 2020 @ 7:50 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

6 comentarii

 1. Noi spune:

  Ziarul de pe Net primul din județ! Bravo băieții! Se poate face ziar și fără politic! Articol care scrie de Flutur că pune oameni, acum când Flutur e cel mai tare din județ! Dacă vroiau bani și altele, scriau numai de bine si il pupau în dos pe Flutur așa cum fac VUVUZELE.Citesc Ziarul de pe Net!

 2. Danut-Ionel Cojocaru spune:

  Cum va afecta municipiul nostru din punct de vedere al aprobarilor pentru diferite lucrari din partea CJ Suceava, tinand cont de faptul ca s-ar putea sa fie ceva “razbunari politice”?

  • Dan spune:

   În poza este Cătălin Fodor cu Cristi Botescu, un om care a luat contracte cu Primăria Fălticeni pe bandă. Omul a fost angajatul Primăriei Fălticeni și a renunțat pentru a se ocupa de lucrări. L-A văzut cineva in primărie cât a fost angajat? Intreb poate interesează. Coman i-a botezat un copil; când a plecat el din primărie s-a angajat nevasta la spital tot în subordinea primăriei, a lu’ nasul COman! S-au certat și las pe altu’sa zica de ce. Fodor=PSD=PNL=LOVE. Pe Sucevei.

 3. Ion spune:

  Catalin Fodor la o ședință de partid ci Botescu contracte multe cu primăria Fălticeni. Un apolitic curat! !

 4. Vladimir spune:

  Flutur a 5-a roata a PSD-ului.
  PSD-isti inca angajeaza pe banda rulanta oameni, prin detasare se mai pregatesc cateva mutari.
  Prin spitale, pe la DSP, pe la APIA…………..
  Sa munciti cat mai mult, sa platiti taxe si impozite pentru ca baietii sa aiba ce admnistra, nu va ganditi la altceva, ei doar administreaza!
  Munciti, munciti si iar munciti saracilor! Din cauza voastra tara nu are bani, si se imprumuta pentru pensii speciale, pentru salarii de 2000-3000 de euro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string hXAOKV to the field below: