Partidul Verde Suceava despre depozitul de deșeuri din Pasul Mestecăniș: “Vom avea iadul lui Gheorghe Flutur!” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Partidul Verde Suceava despre depozitul de deșeuri din Pasul Mestecăniș: “Vom avea iadul lui Gheorghe Flutur!”

De    •   Publicat acum 2 luni, 26 ianuarie 2020   •   1 comentariu

Dan Acibotăriţă, preşedintele Partidului Verde Suceava, a emis duminică un comunicat de presă în care critică activitatea derulată la depozitul ecologic de deșeuri Moara și nu prevede un viitor prea bun pentru cel de la Pojorâta (Pasul Mestecăniș).

El spune că a văzut pe rețelele de socializare o filmare cu ce se întâmplă la groapa de gunoi de la Moara,  “unde pe terenurile din zonă au invadat pungile de plastic, diferite alte obiecte care au fost purtate de vânt, semn că acolo se produc nereguli grave, iar cei care ar trebui să ne protejeze se fac că nu văd, cu alte cuvinte instituțiile statului sunt în vacanță.

Dacă într-o zonă de șes se pot întâmpla așa ceva, imaginati-vă la munte, pe vârful Mestecăniș, ce probleme vor apărea, dacă Doamne ferește va funcționa acea groapă de gunoi.

Tone de pungi vor pluti pe kilometrii întregi, mirosul neplăcut va invada zona, iar levigatul se va extinde în zonele joase.

Vom avea iadul lui Gheorghe Flutur!”

Referitor la cazul deșeurilor purtate de vânt în afara depozitului de la Moara, Garda de Mediu Suceava urmează să analizeze situația, administratorul depozitului declarând că în zonă se formează curenți puternici care antrenează gunoiul ușor.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 luni, 26 ianuarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 26, 2020 @ 11:26 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  Doamnelor și domnilor!… Paaaartiduul Verde Căăăălinescuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu: 0/176 senatori, 1/412 deputați; 0/32 parlamentari europeni; 0/1436 consilieri județeni; 1/3184 primari; 52 (uau!)/40220 consilieri locali.
  P. S. Acubi… acibu… aciubi… aciubo… acibo… acibotăriției!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string rUJJiy to the field below: