Cătălina Vartic se retrage din Pro România: “A devenit un mic refugiu de pesedişti” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Cătălina Vartic se retrage din Pro România: “A devenit un mic refugiu de pesedişti”

De    •   Publicat acum 3 luni, 24 ianuarie 2020   •   Fara comentarii

Cătălina Vartic, directorul Registrului Comerţului Suceava, a renunțat după numai un an la Pro România, reclamând că  “s-a dovedit că ceea ce am crezut şi am cerut de la început, că nu se vor copia metehnele urâte învăţate de la PSD, a fost mult mai mult decât aţi putut oferi.

Am sperat că vom fi o echipă diferită de partidele mari, tradiţionale, care va munci pentru oameni.

Am crezut că se poate dezvolta un proiect de modernizare a Sucevei, de atragere de oameni noi în viaţa politică şi socială şi am sfârşit prin a deveni un mic refugiu de pesedişti, în care s-au retras toţi cei care au fost traşi pe linie moartă în PSD.

Şi ceea ce a fost cu adevărat de neînţeles a fost că tocmai aceşti foşti pesedişti, crescuţi şi făcuţi vedete de PSD, au fost şi cei mai vocali critici faţă de PSD, pe care de fapt îl iubesc în tăcere”.

Ea s-a arătat nemulțumită că în partid nu a existat o competiţie pe proiecte pentru desemnarea candidaților la alegerile din acest an.

“Am înţeles că partidul este nou şi nu este organizat, dar totuşi au trecut deja multe luni, nici măcar nu s-a dorit a se corecta deficienţele inerente unui început, semn că de fapt intenţia nu a fost niciodată de a crea o alternativă serioasă, ci de a crea un vehicul care să slujească scopurilor unor persoane de a se întoarce în PSD şi de a obţine foloase strict personale.

Această dorinţă de a face politică doar pe bază de calcule matematice şi de înţelegeri ascunse, la un pahar de ceva, nu are nici o legătură cu dorinţa mea de implicare în viaţa comunităţii”  acuză Vartic.

Preşedintele Pro România Suceava, Cătălin Nechifor, a evitat să răspundă punctual acestor opinii.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 24 ianuarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 24, 2020 @ 3:44 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string rmZ7XC to the field below: