Mandachi a montat o bornă kilometrică gigant la metrul de “autostradă” de la Cumpărătura - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Mandachi a montat o bornă kilometrică gigant la metrul de “autostradă” de la Cumpărătura

De    •   Publicat acum 2 luni, 24 ianuarie 2020   •   2 comentarii

Ştefan Mandachi își continuă acțiunile de promovare, la un an de la inaugurarea primului metru de “autostradă” din Moldova, cel de la Cumpărătura.

De Ziua Unirii, el a organizat o altă adunare, prilej cu care a dezvelit o bornă de 4 metri înălțime, inscripționată și în limba engleză “Un metru de autostradă – muzeu”, precum și cu alt text lămuritor.

Borna conține o cutie poștală în care pot fi lăsate mesaje la adresa autorităților.

“Această bornă este un simbol al neputinței întregii clase politice, ea va fi cutie poștală pentru toți cei care se adresează liderilor, conducătorilor,  Guvernului și care nu primesc răspuns”, a menționat Mandachi.

Atmosfera protestului de la Cumpărătura a fost animată, mulțimea strigând lozincile obișnuite la adresa Guvernelor care de 30 ani nu au construit nicio autostradă în Moldova.

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

Foto : Facebook

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 luni, 24 ianuarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 24, 2020 @ 5:22 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. arhivistul spune:

  Ștefan Mandachi nu a reușit să administreze așa cum ar fi fost de așteptat succesul inițiativei cu amorsarea exploziei mămăligii moldovenilor pentru construirea autostrăzii. De la cîteva mii de participanți la ‘construirea’ primului și unicului kilometru de autostradă moldovenească, astăzi, la dezvelirea obeliscului (?) drept bornă politico-electorală, nu au fost mai mult de două sute. De ce? Pentru că, cred eu, Ștefan Mandachi nu a continuat campania pro-autostradă, dar și, cel mai sigur, din cauză că el nu a putut – și nu poate – să fie, așa cum promitea – un trendsetter pentru cauze publice în comumitate. Lui Ștefan Mandachi nu i se poate ierta episodul în care a fost amendat pentru staționare neregulamentară, în Suceava. A răspuns public că așa este el, nu poate respecta norme de conviețuire. Dacă nu poți să respecți cele mai simple norme sociale, domnule Mandachi, atunci, renunță să crezi că poți să impui agenda publică!

 2. Costin spune:

  Stefan, Andrei…mari valori!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string VnIrw6 to the field below: