Siretenii sunt revoltați! Zeci de câini și pisici otrăvite sunt găsite zilnic prin tot orașul  - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Siretenii sunt revoltați! Zeci de câini și pisici otrăvite sunt găsite zilnic prin tot orașul 

De    •   Publicat acum 2 luni, 23 ianuarie 2020   •   Fara comentarii

Trupurile a zeci de câini și de pisici care zac pe străzile din Siret i-au revoltați pe localnici. Animalele au fost otrăvite de o mână criminală, iar astfel de fapte se întâmplă cu regularitate din toamna anului trecut. Dacă la început erau otrăvite doar animalele de pripas, acum sunt ucoise inlusiv cele din curțile oamenilor prin aruncarea unor alimente otrăvite peste garduri.

 

 

“Ieri a fost otrăvit și un câine cu proprietar, Dodo. Cățelul era în convulsii și în chinuri groaznice în fața porții de la brutăria veche.
O doamnă l-a dus urgent la o clinică din Rădăuți, însă din păcate nu a putut fi salvat”, spun cei de la Asociația Casa lui Patrocle.

Ei afirmă că oamenii știu cine se ocupă cu uciderea nemiloasă a animalelor, vor merge la poliție pentru a-i reclama pe făptași și vor duce cadavrele pentru necropsie la IML Suceava.

“Anul 2020 a debutat cu un val de acte de cruzime față de animale. Vom vedea anul acesta și acțiuni concrete ale autorităților? Milione de oameni indignați de ceea ce văd în presî sau pe rețelele de socializare, dar ce pot face mai mult decât să se revolte?!
În timp ce criminalii sadici, oameni care trăiesc în comunitate alături de noi, oameni care nu sunt normali nici la cap, nici la suflet – continuă să-și satisfacă fără grija setea și plăcera de a ucide deoarece nimeni nu-i pedepsește! Iar lipsa de acțiuni concrete a statului, prin organele sale competente și cu autoritate în domeniu, nu face decât să încurajeze aceste barbarii pe care le vedem zilnic”, au mai scris pe pagina de socializarea reprezentanții Asociației Casa lui Patrocle.

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 luni, 23 ianuarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 23, 2020 @ 6:57 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string olu1ib to the field below: