Oamenii legii din Fălticeni au pus gând rău vânzătorilor de țigări de contrabandă, dar doar celor mici! O bătrână de 65 ani s-a ales cu dosar penal deoarece vindea la tarabă, pe lângă produse alimentare, și țigări fără timbru - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Oamenii legii din Fălticeni au pus gând rău vânzătorilor de țigări de contrabandă, dar doar celor mici! O bătrână de 65 ani s-a ales cu dosar penal deoarece vindea la tarabă, pe lângă produse alimentare, și țigări fără timbru

De    •   Publicat acum 3 luni, 23 ianuarie 2020   •   Fara comentarii

Nu-i văd pe interlopii care vând țigări cu duba, dar îi prind ușor pe cei care vând la bucată, fără protecție. O bătrână de 65 ani din Fălticeni este cercetată pentru contrabandă după ce a fost prinsă, la sfârșitul săptămânii trecute, de polițiștii din localitate în timp ce vindea la tarabă țigări netimbrate, pe lângă produse alimentare.

Femeia ținea țigările dosite într-o cutie și erau acoperite cu diverse produse. Polițiștii au confiscat 63 de pachete de țigări de proveniență extracomunitară, fără timbru fiscal, în valoare totală de 800 de lei. Ei le-au confiscat și i-au întocmit dosar penal pentru contrabandă.

Este al doilea caz de contrabandă înregistrat de oamenii legii din Fălticeni în ultima perioadă. Un fălticenean a fost prins  tot săptămâna trecută de un echipaj de jandarmi când depozita țigări în spatele chioșcului pe care îl are în piață.

Demn de menționat este faptul că în zona pieței agroalimentare și în fața gangului care face trecerea spre magazinul Nada Florilor se vând, în mai multe puncte, țigări de contrabandă, fiind cunoscut faptul că acolo țigările sunt ale unui interlop notoriu din localitate, sprijinit politic puternic și de care oamenii legii nu se ating. De ce acolo se vând de ani de zile țigări de contrabandă și nimeni nu le zice nimic, dar îi prind pe peștișorii mici care vând pe cont propriu? La această întrebare ar trebui să răspundă oamenii legii, nu noi.

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 23 ianuarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 23, 2020 @ 7:59 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string SZJP8F to the field below: