Un individ i-a pus cuțitul la gât soției tovarășului de pahar și a vrut să o violeze, iar când soțul a intervenit, a vrut să îl omoare - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Un individ i-a pus cuțitul la gât soției tovarășului de pahar și a vrut să o violeze, iar când soțul a intervenit, a vrut să îl omoare

De    •   Publicat acum 3 luni, 22 ianuarie 2020   •   Fara comentarii

Ieri, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un inculpat pentru săvârşirea tentativei de omor, a tentativei de viol şi a infracţiunii de furt calificat.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a fost sesizat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat pentru 30 zile, propunere care a fost admisă, judecătorul emiţând mandatul de arestare.

Cauza este instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

Pe 20 ianuarie, pe timp de noapte, în timp ce se afla într-o locuinţă din zona rurală a judeţului Suceava, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpatul a încercat să întreţină un raport sexual prin constrângere, respectiv prin ameninţare cu un cuţit, cu o persoană vătămată.

Soţul persoanei vătămate a încercat să intervină şi să-l oprească pe inculpat, împrejurări în care inculpatul a exercitat acte de violenţă cu un cuţit într-o zonă vitală asupra acestei victime, cu intenţia de a-i suprima viaţa.

În aceleaşi împrejurări, inculpatul a sustras telefonul mobil aparţinând primei persoane vătămate.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 22 ianuarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 22, 2020 @ 2:18 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 5lqtD9 to the field below: