Incendii la Liteni și Udești: o persoană a fost intoxicată cu fum - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Incendii la Liteni și Udești: o persoană a fost intoxicată cu fum

De    •   Publicat acum 3 luni, 21 ianuarie 2020   •   Fara comentarii

În noaptea de luni spre marți, pompierii militari de la Punctul de Lucru Dolhasca și Detașamentul Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Liteni, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din Liteni.

La sosirea echipajelor ardea generalizat casa de locuit, cu o suprafață de aproximativ 90 mp., existând pericolul de propagare a flăcărilor la un adăpost de animale.

Proprietarul, în vârstă de 49 ani, a suferit o intoxicație cu fum,  iar pompierii paramedici SMURD i-au acordat primul ajutor medical.

Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Pe timpul intervenției, pompierii au evacuat din locuință două butelii de aragaz, care erau în pericol să explodeze.

Au ars acoperișul casei, obiecte de mobilier, elemente de tâmplărie, aparatură electronică și electrocasnică.

În aceeași noapte, Detașamentul de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Udești, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazie din Udești.

În timp ce se deplasau spre Unitatea de Primire Urgențe Suceava, cu victima intoxicată cu fum la incendiul din Liteni, pompierii militari ai echipajului SMURD au observat incendiul la magazie, care se afla într-o zonă izolată și ardea generalizat.

Militarii au sunat imediat la 112 și au chemat în sprijin echipajele de stingere, care au localizat și lichidat flăcările.

Au ars circa 50 de cauciucuri uzate, 2 metri cubi lemn de foc, elemente de tâmplărie, acoperișul din lemn și învelitoarea din tablă de aluminiu.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 21 ianuarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 21, 2020 @ 5:22 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string QlOOFb to the field below: