Hoțul violent care a lovit o femeie pentru a-i smulge geanta a fost reținut de polițiștii din Câmpulung Moldovenesc - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Hoțul violent care a lovit o femeie pentru a-i smulge geanta a fost reținut de polițiștii din Câmpulung Moldovenesc

De    •   Publicat acum 3 luni, 21 ianuarie 2020   •   Fara comentarii

Pe 19 ianuarie organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Câmpulung Moldovenesc au fost sesizate că, pe o alee care face legătura între străzile Calea Transilvaniei și Sirenei, o persoană necunoscută a îmbrâncit o femeie, care a căzut pe sol, i-a smuls poșeta din mâini și i-a furat-o, în poșetă fiind mai multe bunuri de igienă personală și un telefon mobil marca iPhone XS, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 4.000 lei, după care a părăsit în fugă locul comiterii faptei.

Au fost demarate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţiştii din Câmpulung Moldovenesc – Biroul de Investigaţii Criminale, s-a constatat că inculpatul a observat că pe alee circula persoana vătămată şi, având intenţia de a o deposeda de poşeta pe care o avea asupra sa, s-a aşezat într-un loc întunecos pentru a nu putea fi văzut și a așteptat ca femeia să ajungă în dreptul său, moment în care s-a repezit spre acesteia și i-a smuls poșeta pe care aceasta o purta pe umăr.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită, potrivit constatărilor medico-legale preliminare, 60 – 70 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Inculpatul a fost prins la scurt timp de poliţişti, faţă de acesta fiind luată măsura reţinerii pentru 24 ore, iar ulterior măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 21 ianuarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 21, 2020 @ 10:24 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string rI74Ql to the field below: