Adrian Popoiu(PNL) mai vrea un mandat: "Voi candida la functia de primar al orasului Siret, la alegerile locale din 2020" - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Adrian Popoiu(PNL) mai vrea un mandat: “Voi candida la functia de primar al orasului Siret, la alegerile locale din 2020”

De    •   Publicat acum 3 luni, 20 ianuarie 2020   •   Fara comentarii

Edilul orașului Siret, Adrian Popoiu (PNL), și-a anunțat astăzi, pe pagina de socializare, candidatura pentru fotoliul de primar la alegerile locale din acest an, printr-un mesaj lung adresat cetățenilor.

“Îmi anunț candidatura, oferind siretenilor 12 proiecte câștigate, care însumează 20 de obiective de investiții (numai pe fonduri europene sunt aprobate peste 26 milioane de euro). Nu vin în fața dumneavoastră doar cu propuneri, nu vin doar cu promisiuni. Din contră, oferta mea electorala se bazează pe contracte de finanțare deja semnate și, în unele cazuri, lucrări începute. În mandatul 2020 – 2024 îmi propun să finalizez cu succes toate aceste proiecte și să pregătesc altele noi pentru exercițiul financiar european 2021 – 2027.

Chiar dacă este prea devreme, calendarul alegerilor locale nefiind anunțat, chiar dacă avem foarte mult de lucru din cauza numărului mare de proiecte aflate în implementare (în faza de lucrări sau faza de licitații), îmi anunț candidatura pentru funcția de primar al orașului Siret la alegerile locale, ce vor avea loc în acest an. Fac acest anunț deoarece, la Siret, campania electorală a fost deja deschisă”, a scris Popoiu pe facebook.

El a mai anunțat că în zilele acestea i-a fost validată candidatura de către  conducerea județeană a PNL, în urma unui sondaj de opinie realizat la nivelul orașului Siret care a confirmat că și la Siret se respectă trendul național, PNL fiind principala forță politică.

Adrian Popoiu mai spune că se bucură de susținerea necondiționată a președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a parlamentarilor PNL din județul Suceava și de susținerea colegilor liberali sireteni.

“Ceea ce mă califica pentru aceasta candidatură sunt în primul rand proiectele CÂȘTIGATE, mai ales pe fonduri europene. Unele proiecte sunt deja în faza de lucrări, altele în faza de licitație, iar un proiect este încă în faza de evaluare. Valoarea totală a acestor proiecte este de peste 26 milioane de euro. La acestea se adaugă proiectele de infrastructură finanțate prin GAL, PNDL si ANL.

Cele 12 proiecte însumează 20 de obiective de investiții care constau în: infrastructură rutieră (drumuri, piste pentru bicicliști, trotuare), parcuri (spații verzi și locuri de joacă), clădiri educaționale (gradiniță, ateliere, laboratoare etc.) și de sănătate (extindere ambulatoriu), locuințe sociale și de tineret, centru de zi, bibliotecă etc.

Presedintele Consiliului Județean Suceava mi-a garantat că va sprijini orașul nostru în vederea asigurării cofinanțării acestor proiecte. De asemenea, o guvernare PNL ne va permite o susținere consistentă și de la nivel național”, a mai adăugat Popoiu pe facebook.

DANIEL BOGHIȚĂ

reporter@ziaruldepenet.ro

 

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 20 ianuarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 20, 2020 @ 7:42 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Ytn1mi to the field below: