Clubul de box ACS Nada Florilor a câștigat locul I pe echipe la prima ediție a Cupei "Doru Zancu" - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Clubul de box ACS Nada Florilor a câștigat locul I pe echipe la prima ediție a Cupei “Doru Zancu”

De    •   Publicat acum 4 luni, 19 ianuarie 2020   •   1 comentariu

Ieri, 18.01.2020, în sala de sport a Școlii Gimnaziale „Ion Irimescu” din municipiul Fălticeni, s-a desfășurat prima ediție a Cupei de box „Doru Zancu”, care a fost un succes de la debut, cu o participare numeroasă și mulți boxeri de valoare.

La competiție au participat cluburile CS CFR -Unirea Iasi, CSM Roman, CSM Suceava, ACS Felix Botosani, Șomuz Fălticeni și ACS Nada Florilor Fălticeni.

Clubul ACS Nada Florilor Fălticeni a ocupat locul 1 pe echipe la Cupa „Doru Zancu” datorită rezultatelor obținute de elevii lui Gheorghe Butnaru.

 

Meciul vedetă s-a disputat între sportivul Laurențiu Ungureanu, de la CSM Suceava, vicecampion național în 2019, un boxer tehnic și cu lovituri puternice, și Alin Onofrei de la ACS Șomuz Fălticeni, mai ușor cu câteva kilograme decât adversarul, și el membru al lotului național. Partida dintre cei doi a încântat publicul prin schimbul de lovituri, tehnicitate și eleganță.

Boxerii de la ACS Nada Florilor Fălticeni, clubul gazdă, au câștigat cinci locuri I si un loc II.

Locul I l-a obținut Roberto Roman (60kg), care a câștigat la puncte cu Tamet Rudolf de la  CSM Roman, fălticeneanul fiind acasă a ridicat sala în picioare prin lovituri rapide și puternice.
Eduard Muset (54 kg) a boxat la o categorie superioară, dar a avut nevoie doar de o repriză pentru a câștiga prin abandonul lui Mihai Teodor de la CSM Suceava. Sebastian Găină (57 kg) a câștigat și el clar, în trei reprize, cu Nicu Nemțeanu de la CSM Roman.
Cel de-al treilea loc I a fost câștigat de Robert Mitrea (48 kg), care a boxat cu Adrian Drăgușin de la CSM Roman, pe care l-a învins la puncte într-un meci foarte strâns.
Surpriza a venit de la Gabi Pădurean (42 kg), un boxer cu o experiență de doar o săptămână, care s-a clasat tot pe locul I, după ce a reușit să îl învingă la Kadar Baba de la ACS Felix Botoșani.
Tot un începător a reușit să obțină locul ll, este vorba despre Ionuț Cosmin Ciobanu la categoria 38 de kg, care l-a învins pe Constantin Vodă de la CSM Suceava.

„Cupa Doru Zancu a fost organizată de ACS Nada Florilor cu sprijinul unor oameni deosebiți și aș dori să transmit recunoștința mea și a sportivilor. Mulțumim secțiilor de box participante la această cupă, sportivilor și antrenorilor. Mulțumim conducerii Școlii generale  „Ion Irimescu” pentru condițiile asigurate. Mulțumesc și foștilor mei colegi de box Costică Prisacă, cel care a arbitrat partidele, si lui Dumitru Gherasim, care a ajutat cu o sponsorizare mică dar de mare ajutor. Mulțumim doamnei asistente Luana care a asigurat suportul medical și crainicului competiției.
Mulțumiri speciale vreau să transmit domnului Andi Stan de la firma Romfour Fălticeni pentru sponsorizarea fără de care nu putem face nimic. Cu firma Romfour ne merge bine.
Mi-aș dori ca toți cei care pot să ajute boxul un pic mai mult. Copiii sunt talentați, dar trebuie motivați”
, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Butnaru, de la ACS Nada Florilor Fălticeni.

SERGIU JIPA

sergiu@ziaruldepenet.ro

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 luni, 19 ianuarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 19, 2020 @ 2:01 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. EUGEN spune:

  Felicitari ,,DORU”de oameni ca tine,ca domnul Butnaru orasul are nevoie.Orasul nu are nevoie numai de oameni care sa taie panglici si sa participe la evenimentele sarbatorite de bisericile locale.Am filmat azi frumosul pelerinaj organizat de biserica stil vechi dar urat mi-au aparut in camera -primarul si un deputat urat care acum 13 zile erau la alta biserica si sarbatoreau botezul Domnului.Urata duplicitate ,,banul te face sa uiti si de botez”.Ma bucur ca e ultima data cand ii vad in public,cel putin deputatul nu stiu daca cineva il va recunoaste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string L4cvim to the field below: