Târg de nunți Bucovina la Iulius Mall, luna viitoare - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Târg de nunți Bucovina la Iulius Mall, luna viitoare

De    •   Publicat acum 1 lună, 18 ianuarie 2020   •   Fara comentarii

Cel mai reprezentativ târg de nunți din Suceava, organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava în parteneriat cu Iulius Mall Suceava, aduce cei mai importanți expozanți din domeniu și branduri de renume între 13 și 16 februarie, în incinta Iulius Mall Suceava la etaj.

Târgul de Nunți Bucovina te va inspira să îți alegi tematica pentru evenimentul tău care poate fi una romantică, provensală, cu accente travel, eco sau micro, conform noilor tendințe ale anului.

De asemenea, cei care urmează să devină miri vor avea ocazia să aleagă ținute prezentate de designeri celebri care vor putea să te informeze cum să-ți alegi rochia de mireasă sau costumul de mire pentru a avea o ținută potrivită cu personalitatea ta, elegantă sau comodă.

În plus, firmele de bijuterii vă aduc în atenție cele mai noi trenduri și modele în materie de verighete și inele de logodnă.

Aranjamentele florale în culori, forme inedite și decoruri spectaculoase sunt câteva dintre elementele prin care firmele de decorațiuni reușesc să transforme evenimentul într-unul special.

Experții în fotografie și filmare profesională vă vor prezenta oferte, începând de la concept și scripting până la rezultatul final, pentru ca cele mai importante lucruri și momente să trăiască în album sau pe ecran.

Pentru ca nunta să fie exact așa cum v-ați propus, reprezentații restaurantelor prezente la târg sunt deschiși să discute orice detaliu, de la numărul de locuri, meniu și toate celelalte aspecte de finețe care să corespundă dorințelor.

De asemenea firmele de cofetărie te vor informa despre ce este nou și cum să-ți alegi tortul sau prăjiturile pentru a-ți surprinde invitații.

În cadrul târgului vor fi prezente saloane de înfrumusețare, make-up artists, hair-stylists, specialiști care îți vor spune cum să ai un look de excepție, pentru că în ziua nunții tale tu ești personajul principal.

Toți vizitatorii târgului vor putea participa gratuit și la o tombolă cu premii surpriză.

 

BEATRICE OȘEAN

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 lună, 18 ianuarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 18, 2020 @ 8:29 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 4UHRaN to the field below: