Clubul Fotografilor Suceveni și-a ales comitetul director: fălticeneanul Codrin Anton este noul președinte - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Clubul Fotografilor Suceveni și-a ales comitetul director: fălticeneanul Codrin Anton este noul președinte

De    •   Publicat acum 3 luni, 18 ianuarie 2020   •   Fara comentarii

Clubul Fotografilor Suceveni, asociație înființată în 2016, și-a stabilit structura organizatorică pentru anul în curs. În cadrul întâlnirii cu numărul 36, prima din 2020, a fost prezentat raportul pe anul 2019, a fost revizuit Regulamentul și a fost ales noul Comitet Director în componenţa: Codrin Anton – președinte, Mihai Fomin – vicepreședinte și Alexandra Herghilegiu – membru.

“Vom fi în continuare un grup de prieteni interesați de fotografie, prin care fotografii profesionişti sau/și amatori să aducă un plus de valoare în cultură, educație, relaționare socială pentru toți membrii comunății cât și în dezvoltarea personală prin cultivarea, promovarea, perfecționarea foto și a artei fotografice. Ne dorim o mai bună vizibilitate a activităților pe care le desfășurăm pentru ca și alți fotografi să fie atrași de ideea de a deveni membri în Clubul Fotografilor Suceveni. Vom avea, ca și până acum, multe întâlniri de socializare, ieșiri la fotografiat, discuții pe diverse teme foto.

Ne propunem ca în 2020 să organizăm și o expoziție foto de grup în Suceava, să ne afiliem la Asociația Artiștilor Fotografi din România (AAFRo), să participăm, ca grup, la saloane de fotografie pentru o recunoaștere a Clubului nostru atât la nivel național cât și internațional.

Prima acțiune pe care ne-o propunem este stabilită pentru duminică, atunci când vom fi prezenți la Vatra Dornei la ediția din acest an a etapei de Cupă Mondială la Sanie și de unde ne dorim să venim cu imagini care să bucure ochiul iubitorilor de fotografie și de sport”, a transmis presei Codrin Anton, președintele Clubului Fotografilor Suceveni, artist fotograf – membru AAFRo.

SERGIU JIPA

reporter@ziaruldepenet.ro

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 18 ianuarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 18, 2020 @ 10:19 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 1SE50Y to the field below: