VIDEO S-au încheiat probele eliminatorii la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni. 70 la sută dintre candidați au promovat și merg la proba verificării cunoștințelor - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

VIDEO S-au încheiat probele eliminatorii la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni. 70 la sută dintre candidați au promovat și merg la proba verificării cunoștințelor

De    •   Publicat acum 3 luni, 17 ianuarie 2020   •   Fara comentarii

*735 de candidaţi, reprezentând un procent de 70% din numărul total al candidaţilor înscrişi în concurs. Proba de verificare a cunoştinţelor are loc duminică, 19 ianuarie.

*Află cum se va derula proba de verificare a cunoștințelor și corectarea lucrărilor.

 

 

Sâmbătă, 11 ianuarie a.c., comandantul Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi “Petru Rareș” Fălticeni, colonel Ionel Postelnicu, le-a făcut instructajul concurenţilor înscriși la admitere și după care au fost organizaţi pe 22 detaşamente având o componență mixtă, femei și bărbați.
Nu s-au prezentat la înscriere un număr de 43 de candidați, iar după parcurgerea probelor eliminatorii, 16 candidaţi s-au retras, 26 au fost declaraţi inapt/nepromovat medical, iar 245 nu au promovat proba de verificare a aptitudinlor fizice.  Astfel, în concurs au rămas la finalul primei etape 29 de fete, 706 de băieţi, dintre care 5 pentru locurile alocate candidaților de etnie rromă și 4 locuri alocate candidaților aparținând altor minorităţi.

 

 

Candidaţii urmează să susţină proba de verificare a cunoştinţelor duminică, 19 ianuarie a.c.
Proba se desfăşoară la sediul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni şi la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, iar accesul în săli se face în intervalul orar 09.00 – 09.30.        Tabelul cu repartiţia candidaţilor în sălile de concurs urmează să se afișeze în data de 18 ianuarie la avizier și pe site-ul școlii.

 

 

 

După predarea lucrărilor, candidaţii vor reveni în sălile de examen pentru corectarea acestora, aflând astfel, pe loc, punctajul obţinut.

Conform graficului de desfăşurare a concursului de admitere, disponibil şi pe site-ul şcolii, rezultatele finale vor fi afişate duminică, ora 21.00.

Candidaţii declaraţi „ADMIS”  se vor prezenta la școală în data de 2 februarie 2020 și vor începe cursurile luni 3 februrie.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

 

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 17 ianuarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 17, 2020 @ 11:14 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string uaQPYn to the field below: