Dorin Goian a demisionat din fruntea echipei Bucovina Rădăuți - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Dorin Goian a demisionat din fruntea echipei Bucovina Rădăuți

De    •   Publicat acum 3 luni, 17 ianuarie 2020   •   Fara comentarii

Fostul internațional Dorin Goian a demisionat din funcția de antrenor principal al echipei CSM Bucovina Rădăuți, după doi ani și jumătate. Informația a fost publicată pe pagina de socializarea a echipei, unde se precizează că “Goe” a plecat din motive personale.

De asemenea, este publicată și o declarație a lui Dorin Goian făcută după decizia luată astăzi:

,,Băieți, astăzi mi-am dat demisia de la Bucovina Radauti din motive personale. M-am gândit mult până sa iau această decizie și am ajuns la concluzia că trebuie să fac acest lucru. Am petrecut 2 ani și jumătate grozavi alături de voi, au fost momente frumoase, mai puțin frumoase peste care am trecut împreuna. Vă multumesc pentru tot…sunteți o echipa superbă și niște caractere frumoase cum rar mi-a fost dat să întâlnesc. Dacă am supărat pe cineva în decursul acestei perioade am făcut-o neintenționat sau pentru a îmbunătăți unele lucruri în jocul vostru sau al echipei. Sper să mai avem ocazia să lucrăm împreuna în viitor și sunt sigur că mulți dintre voi aveți multe de dovedit în fotbal. O să rămâneți în sufletul meu și vă voi susține necondiționat.
Vă doresc multă bafta, spor și sănătate!
P.S. Veți rămâne tot timpul “milionarii” mei!
Totodată, mulțumesc întregii conduceri administrative (președinte, director, oamenii de la stadion) și primarului din Rădăuți pentru susținere.”

Dorin Goian a antrenat echipa în ultimii doi ani și jumătate împreună cu prietenul și fostul său coleg de echipă Daniel Bălan, iar rezultatele lor au fost foarte bune.

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 17 ianuarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 17, 2020 @ 5:52 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string d4YOX6 to the field below: