Workshop gratuit pentru fălticenenii interesați de dezvoltarea personală. Inițiativa aparține Alianței USR PLUS: „Dezvoltarea personală a fiecăruia dintre noi este un pas esențial către însănătoșirea societății” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Workshop gratuit pentru fălticenenii interesați de dezvoltarea personală. Inițiativa aparține Alianței USR PLUS: „Dezvoltarea personală a fiecăruia dintre noi este un pas esențial către însănătoșirea societății”

De    •   Publicat acum 3 luni, 16 ianuarie 2020   •   Fara comentarii

Alianța USR PLUS din Fălticeni, în colaborare cu Sorina Ciotu (trainer, speaker, coach, consultant vânzări), oferă gratuit fălticenenilor interesați un workshop de lucru în cadrul unui grup mastermind, pe cartea “Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale” a renumitului autor si trainer pe plan mondial, John C. Maxwell.

 

 

 

“Deoarece trăim într-o lume aflată în permanentă schimbare și zilnic facem față unor situații și provocări care ne scot din zona de confort, consider că dezvoltarea personală a fiecăruia dintre noi este un pas esențial către însănătoșirea societății și construirea unui mediu adaptat noilor realități sociale”, spune George Mîndruță, coordonator PLUS Fălticeni

 

Potrivit organizatorilor, cursul este structurat pe 5 capitole, cu întâlniri de 90 de minute, în fiecare joi a celor 5 săptămâni, începând cu 30 ianuarie 2020 și se va desfășura la sediul PLUS Fălticeni, în fosta clădire a telefoanelor (intrarea laterală din Aleea Pietonală).

 

Numărul de participanți este limitat din rațiuni de eficiență și se va aplica principiul “primul venit, primul servit”.

Înscrierile se fac prin e-mail la adresa: sv-019@ro.plus sau mesaj privat către pagina de Facebook PLUS Fălticeni, termenul limită fiind 27 ianuarie 2020.

 

Trainer-ul Sorina Ciotu le-a transmis un mesaj celor interesați de dezvoltarea personală și de depășirea propriilor limite:

 

“Dacă îți dorești mai mult, dar nu știi cum să ajungi la următorul nivel, simți că poți mai mult, dar nu știi cum să treci peste, vrei pur și simplu să fii mai bun pe toate planurile, acasă, în relațiile de prietenie, la serviciu sau în afacerea ta, atunci dezvoltarea personală este pentru tine. Dacă faci ceva pentru tine, te dezvolți, dacă nu, rămâi la fel. Secretul succesului se află în rutina de fiecare zi. Misiunea mea este aceea de a împărtăși din cunoașterea mea și a contribui la dezvoltarea celor din jurul meu și împreună să creăm o lume mai bună. Sunt bucuroasă să colaborez în acest proiect de dezvoltare personală cu echipa Alianței USR PLUS Fălticeni și apreciez aportul pe care îl aduc comunității locale”.

SERGIU JIPA

sergiu@ziaruldepenet.ro

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 luni, 16 ianuarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 16, 2020 @ 12:51 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string q6j1qK to the field below: