VIDEO Câini găsiți împușcați la ieșirea din Arbore spre Clit. Asociația "Casa lui Patrocle" a sesizat poliția - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

VIDEO Câini găsiți împușcați la ieșirea din Arbore spre Clit. Asociația “Casa lui Patrocle” a sesizat poliția

De    •   Publicat acum 3 săptămâni, 9 ianuarie 2020   •   2 comentarii

Imagini greu de urmărit au fost publicate de reprezentanții asociației Casa lui Patrocle, care au anunțat aseară că au descoperit șase câini împușcați la ieșirea din localitatea Arbore spre Clit.

“Sase cadavre de caini impuscati, atat am gasit pana acum, posibil sa fie mai multi insa se lasa noaptea si este prea frig sa mai orbecaim pe camp. Suntem cu politia, asteptam sa-si faca treaba.
șase cadavre de câini împușcați, atat am gasit pana acum, posibil sa fie mai multi insa se lasa noaptea si este prea frig sa mai orbecaim pe camp. Suntem cu politia, asteptam sa-si faca treaba”, au scris cei de la asociașie pe pagina de socializare.

Reprezentanții IPJ Suceava au anunțat că în acest caz se fac cercetări pentru identificarea celor vinovați.

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

Sursa video facebook Cas lui Patrocle – Animal Rescue

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 săptămâni, 9 ianuarie 2020
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 9, 2020 @ 12:54 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. ADELIN spune:

  Legea nr. 149/2015 privind modificarea și completarea Legii vânătorii și a protecției fondului cinegetic nr. 407/2006……
  (3) Pisicile hoinare și câinii sălbăticiți sau hoinari găsiți pe suprafețele productive ale fondurilor cinegetice se capturează sau se împușcă fără restricții și fără obligarea la despăgubiri, iar fapta nu poate fi sancționată.

 2. Costin spune:

  Legea 258/2013 pentru modificarea si completarea OUG 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan. Lege nr. 258/2013

  Daca in temen de 14 zile de la capturare, câinii nu sunt revendicați de un stapan, acestia vor fi eutanasiati de un medic veterinar. Deasemenea cainii cu boli incurabile trebuie eutanasiati mai repede de 14 zile.

  In mod cert, autoritățile locale nu respecta legea, nu înțeleg de ce tin padocurile supra- aglomerate și cheltuie o groaza de bani, cand au cadru legal sa actioneze. De ce Curtea de Conturi nu face verificari pentru a recupera banii aruncati aiurea de primari?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string dozPY6 to the field below: