Boxerii fălticeneni antrenați de Gheorghe Butnaru încheie anul cu rezultate notabile: locul 2 la Cupa României, participare la campionatul național și la cupe naționale, început pentru boxul feminin - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Sport  >  Articolul curent

Boxerii fălticeneni antrenați de Gheorghe Butnaru încheie anul cu rezultate notabile: locul 2 la Cupa României, participare la campionatul național și la cupe naționale, început pentru boxul feminin

De    •   Publicat acum 5 luni, 31 decembrie 2019   •   Fara comentarii

 

Sfârșit de an și început de bilanț pentru antrenorul Gheorghe Butnaru, inimosul care încearcă cu puținii bani pe care îi are să țină în viață un sport care a dus numele orașului Fălticeni în ringurile naționale și internaționale.

Cu o sală închiriată cu două ore pe zi de la Școala Gimnazială „Ion Irimescu”, patru saci de box la dispoziție și cinci mănuși pentru toți elevii, maestrul Gică (așa cum îi spun colegii de breaslă antrenorului Butnaru n.r.), reușește să facă performanță cu elevii și elevele sale. Fără pic de ajutor din partea Primăriei Fălticeni, care preferă să aloce banii altor sporturi sau altor secții care aduc beneficii de imagine mai mari, dar cu un suport important din partea inimosului om de afaceri Andi Stan, patronul firmei Romfour Fălticeni, care i-a sprijinit de câte ori au avut nevoie.

A fost un an în care boxerii și-au dovedit valoarea și au arătat că merită încrederea antrenorului lor. Eduard Mușet este cel mai bun și este cel care s-a clasat pe locul 2 la Cupa României – cadeți-,  și locul 1 la cupe disputate în Roman, Iași și Republica Moldova. Rezultate bune pentru un tânăr care muncește și vrea să facă performanță.
Un alt boxer care a dat rezultate este Roberto Roman, un băiat talentat care a participat la campionatul național,  la diverse cupe unde s-a clasat mereu pe podium, dar mai trebuie multă muncă pentru a confirma.
Sebi Găina este elevul despre care antrenorul Butnaru spune că este un boxer muncitor și serios, și care anul viitor este obligat să confirme adevărata sa valoare. Gheorghe Butnaru mai spune că aceeași „soartă” au și Alex Tudose, Florin Radu și Lucian Alexandroaie.

La sfârșitul acestui an, fetele aduse de maestrul Gică pentru secția feminină au disputat primele meciuri în ring la Cupa „Moș Crăciun”, au încântat publicul și le-au stârnit invidia celor din celelalte cluburi prezente.

 

„La acestă cupă au boxat și fetele Marinela, Amalia, Alexandra si Ema, care au făcut schimburi de lovituri și i-au încântat pe cei prezenți. Clubul Nada Florilor este primul din Falticeni care a organizat un meci de fete antrenate in Fălticeni”, spunea atunci Gheorghe Butnaru, completând cu faptul că anul acesta fetele vor demonstra că nu au ajuns întâmplător la sala lui de box.

 

 

 • Eduard Mușet, singur boxer care a primit diploma de excelență a Primăriei Fălticeni

La final de an, Primăria Fălticeni a oferit o serie de premii de excelență și printre cei premiați s-a numărat și Eduard Mușet. A fost singurul boxer din localitate care a primit diplomă de excelență din partea administrației, probabil ca o recunoaștere a rezultatului foarte bun de la Cupa României.
O diplomă care certifică faptul că Gheorghe Butnaru face ceea ce trebuie cu elevii săi la antrenamente și ar trebui să primească un sprijin din partea administrației.

 

 

 

 

SERGIU JIPA

sergiu@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 5 luni, 31 decembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 1, 2020 @ 12:34 pm
 • Sub: Sport, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 0UrIAD to the field below: