VIDEO/FOTO  Agent de pază înjunghiat de mai mulți tineri în fața clubului din incinta Casei de Cultură din Fălticeni. Tânărul încerca să calmeze mai mulți scandalagii și a fost atacat mișelește pe la spate - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

VIDEO/FOTO  Agent de pază înjunghiat de mai mulți tineri în fața clubului din incinta Casei de Cultură din Fălticeni. Tânărul încerca să calmeze mai mulți scandalagii și a fost atacat mișelește pe la spate

De    •   Publicat acum 1 lună, 23 decembrie 2019   •   Fara comentarii

*victimă atacatorilor le-a căzut și un tânăr care fuma lângă ușă în momentul agresiunii și care a încercat să intre în local, dar a fost încolțit de grupul de agresori

 

 

 

Un tânăr care lucrează la firma de pază RPG a fost înjunghiat în noaptea de sâmbătă spre duminică în fața clubului Pub 4U din municipiul Fălticeni, locație amplasată în incinta Casei de Cultură din localitate.

 

 

Tânărul se afla în timpul serviciului  și încerca să calmeze mai mulți tineri turbulenți care făceau scandal în fața pub-ului. S-a întâmplat în noaptea de 22 decembrie a.c., în jurul orei 2.26 (momentul atacului- vezi video). El a fost atacat mișelește pe la spate de unul dintre tineri, care l-a trântit la pământ, după care a fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit în zona abdominală, în spate, în gambă, și în coapsă. După cum se poate vedea pe imagini, agentul de pază a fost înconjurat de un grup de 5-6 tineri care l-au pus la pământ și l-au lovit cu pumnii și picioarele. El reușește să se ridice și să se adăpostească pentru scurt timp pe holul pub-ului, după care iese afară, în timp ce atacatorii au rupt-o la fugă imediat ce victima s-a ridicat de jos. Atacatorii s-au întors și au sărit iarăși la bătaie la agentul de pază și victimă le-a căzut și un tânăr care fuma lângă ușă și a vrut să intre în local, dar i-au fost aplicate mai  multe lovituri cu pumnii și picioarele.

 

 

 

Tânărul de 21 ani din Fălticeni, angajat al RPG, a fost internat, ieri, la Spitalul Județean Suceava ca urmare a unui „accident de muncă”. H.D.V. prezenta plăgi înjunghiate cu sticlă  (așa figurează în înregistrările Spitalului n.r.) toraco-abdominal, coapsă stânga, gambă stânga și șoc hemoragic. El a fost internat la secția Urologie – Terapie Intensivă.

În funcție de verdictul medicilor, atacatorii ar putea fi încadrați la tentativă de omor.

Incidentul nu a fost trecut pe buletinul de presă al IPJ Suceava transmis ieri presei și până la această oră reprezentanții poliției nu ne-au oferit informațiile solicitate privind cercetările efectuate.

Potrivit surselor noastre, atacatorii sunt din comuna Mălini și ar fi fost identificați și audiați de polițiști.

 

 

*Cum s-a pus batista pe țambal de câte ori s-au bătut clienții în localurile aparținând apropiaților primarului PSD Cătălin Coman

În urmă cu 5 ani, după ce un apropiat al primarului Cătălin Coman a fost agresat în zona Thales (click AICI pentru detalii), edilul a decis la scurt timp ca magazinului non-stop să se închidă la ora 22.00 deoarece acolo s-ar fi desfășurat mai multe agresiuni. Însă localurile din vecinătate care aparțineau unor apropiați ai primarului nu au avut aceeași soartă cu toate că bătăile și scandalurile se țineau lanț acolo- este vorba despre fostul club Ebony, care aparținea familiei interlopului Daniel Ștefan Blanariu, zis Blană, și de Pub 4U care aparține pesedistului Liviu Blanariu.

După cum am precizat mai sus, localul unde s-a întâmplat atacul asupra tânărului aparține omului de afaceri Liviu Blanariu, membru PSD și un apropiat al primarului PSD Cătălin Coman. Spațiul în care funcționează a fost închiriat de la Primăria Fălticeni pentru o perioadă de 10 ani cu o chirie modică de câteva sute de lei cu condiția ca Blanariu să efectueze renovarea. Blanariu mai deține un spațiu pe malul iazului, în apropierea Bazei de agrement Nada Florilor, unde funcționează o terasă de vară în care este inclus și pontonul nou pentru care Primăria Fălticeni a plătit 70.000 de lei.
Pe lângă cele două afaceri desfășurate în locații aparținând Primăriei Fălticeni, Liviu Blanariu are și o firmă de construcții cu care a făcut mai multe lucrări pentru primăria condusă de prietenul său Cătălin Coman. Cea mai răsunătoare afacere a lui Blanariu prin societatea AGRO CLG SRL cu Primăria Fălticeni este wc-ul public din centrul târgului, pentru care s-au plătit din bugetul local peste 50.000 de euro.

 

 

 

SERGIU JIPA

sergiu@ziaruldepenet.ro

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 lună, 23 decembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 23, 2019 @ 4:23 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 7zG5iu to the field below: