Controale la comercianții de carne. Amenzi de 100.000 de lei date într-o singură zi - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Controale la comercianții de carne. Amenzi de 100.000 de lei date într-o singură zi

De    •   Publicat acum 2 luni, 15 decembrie 2019   •   1 comentariu

*35 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 100.000 lei aplicate de polițiști în cadrul unor controale pentru respectarea legalității actelor de comerț cu animale și produse de origine animală în preajma Sărbătorilor de Iarnă

 

 

Sâmbătă, 14.12.2019, polițiști din Serviciilor Ordine Publică, respectiv Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Suceava și ai Poliției orașului Vicovu de Sus, în cooperare cu reprezentanţi ai D.S.V.S.A. Suceava au organizat o acțiune punctuală pe raza orașului Vicovu de Sus pe linia combaterii comerțului ilicit cu animale și produse de origine animalieră și prevenirea răspândirii pestei porcine africane.

Au fost verificate 37 de societăți comerciale, întreprinderi individuale, producători agricoli și persoane fizice autorizate și 10 autoutilitare și vehicule. A fost constatată o infracțiune și au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenţionale, în valoare de 56.600 lei. Totodată, au fost confiscate bunuri alimentare în valoare de 900 de lei.

În paralel, tot la data de14.12.2019, Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Suceava în cooperare cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Suceava a organizat o acţiune punctuală pe raza municipiului Suceava și a comunei Șcheia pe linia combaterii comerțului ilicit cu animale și produse de origine animalieră și prevenirea răspândirii pestei porcine africane

În cadrula cestei acțiuni au fost controlate 11 societăți comerciale, întreprinderi individuale, persoane fizice autorizate și au fost aplicate 8 sancțiuni contravenţionale, în valoare de 60.000 lei.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 400 de lei.

 

 

SORIN NICA

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 luni, 15 decembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 15, 2019 @ 1:01 pm
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Alex spune:

  Masacrarea porcului e ceva ce romanii au in sange. II aresteaza prin Irlanda in fiecare an. Intr o zona linistita, cu copii care nu au omorat o musca in vita lor, vin romanasii cu ditamai godacu si se apuca de macelarit la el.Urla animalu de se aude de la 10 km. Ii aresteaza in fiecare an. Dar in fiecare an o fac din nou.Copii locali au nevoie de terapie 2-3 ani dupa incident

  M am intrebat mereu de unde dracu cumpara porcu ca nu sunt piete de porci sau animale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string aXUsPI to the field below: