Încă o promisiune!  Coman estimează că noul spital din Fălticeni va fi inaugurat după o lună de la alocarea a 24 milioane lei de la Ministerul Sănătății - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Încă o promisiune!  Coman estimează că noul spital din Fălticeni va fi inaugurat după o lună de la alocarea a 24 milioane lei de la Ministerul Sănătății

De    •   Publicat acum 1 lună, 13 decembrie 2019   •   3 comentarii

Primarul PSD de Fălticeni Cătălin Coman s-a aflat joi, la sediul Organizației Județene PSD Suceava, sub observația șefului direct Ioan Stan, la o conferință de presă.

Coman a detaliat situația lucrărilor la noul spital, a cărui istorie se întinde pe aproximativ 3 decenii.

“În 2012 gradul de realizare era de 23%, acum este finalizat la gata, și praful este șters înăuntru, pe 20 decembrie se vor finaliza ultimele retușuri la scările de incendiu care au apărut ulterior.

Ca să poată să fie funcțional are nevoie de aparatură specifică.

Dotările nemedicale au fost achiziționate integral, cu excepția paturilor, adică bucătărie, sală de mese, mobilier săli așteptare, mobilier saloane, mobilier laborator, mobilier saloane sunt achiziționate și montate.

Pe 20 decembrie spitalul va fi finalizat, inclusiv scările.

La dotările medicale, am finalizat procedura de licitație, documentele sunt trimise Ministerului Sănătății, fac rugăminte către toate forțele politice să sprijine deschiderea spitalului, pentru că tot ceea ce a depins de noi am făcut” a declarat Coman.

El a lansat un nou termen teoretic de începere a activității :  “Din momentul în care obținem finanțarea, în maxim o lună de zile deschidem spitalul.

Mai trebuie aproximativ 24 milioane lei, nu cerem milă, nu cerem pomană, este o necesitate”.

Coman a mai spus că, după deschiderea noului spital din Fălticeni, cel vechi va fi dărâmat, pe locul respectiv urmând să fie amenajate o parcare și alei.

 

 

 

                    

DAN PASCARU

reporter@ziaruldepenet.ro

    Print       Email
 • Publicat: acum 1 lună, 13 decembrie 2019
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 13, 2019 @ 8:55 am
 • Sub: Ştiri locale
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. adrian spune:

  In completare …… la o luna dupa terminarea autostrazii Moldaviae-Valahorum.

 2. Maxim spune:

  Sa inteleg ca aveti autorizatiile de la pompieri si sanepid, am un salon de nunti si miau trebuit 6 luni de drumuri si hartii.
  E bun, daca stati in banii PNL-ului. Duamna veorica pe care/si care va ieste prietena nu a vroit sa va dea paralele, cica zicea veorica asea ” nici Firea nu a indraznit sa construiasca un asa spital de scump” .
  La munca nu la intins mana la pensii speciale.

 3. grenadiermoustache spune:

  Lucrările la Spitalul ăsta au început în 1986, pe vremea lui Artenie. Dacă nu mă credeți întrebați-l pe fiul acestuia, omul de afaceri de ”succes”, consilier pe la ”Preamăria” tîrgului, domnul Goe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 4XUEZQ to the field below: